ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!

Η Σελήνη σήμερα πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας μαζί μια παρορμητική διάθεση. Λόγω του Ερμή ανάδρομου και των Εκλείψεων δεν είναι καλή η κίνηση για δράσεις οι οποίες δεν έχουν προγραμματιστεί καλά ωστόσο η ανάγκη να μην μείνουμε στάσιμοι και σε αδράνεια θα είναι ενθαρρυντική και ευεργετική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να βγείτε περισσότερο δημιουργικά προς τα έξω διεκδικώντας αυτό που δικαιούστε. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας κυρίως στο άμεσο περιβάλλον σας για να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί έναν αναβρασμό σε ψυχικό επίπεδο σήμερα. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας παραγωγικά, μεθοδικά και με πλαίσιο για να φέρει αποτελέσματα.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ασχοληθείτε σήμερα με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά αλλά ο Ερμής επίσης στο ζώδιο σας, σας ζητά να σταθείτε λίγο και να αφουγκραστείτε τι είναι αυτό που χρειάζεται να βελτιώσετε για την καλύτερη προβολή σας.

Για τους Καρκίνους, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Καλή ημέρα για αναθεωρήσεις και οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την εικόνα και προβολή σας.

Για τους Λέοντες, ο αναβρασμός είναι έντονος σήμερα και θέλετε να προβείτε σε δράσεις ώστε να φέρετε τα πράγματα που θέλετε. Οι εμπνεύσεις θα είναι βοηθητικές αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετική/ός όσο αφορά το αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη προσοχή τα βήματά σας. Πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν αλλά θα χρειαστεί να προχωρήσετε με σύνεση και πλαίσιο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται να έρθουν προκλήσεις από σχέσεις ή συνεργασίες σας. Χρησιμοποιείστε διπλωματική στάση και μην προχωρήσετε κάνοντας παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Σκορπιούς, εσωτερικές ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας από εσάς να τις ταξινομήσετε. Είναι σημαντικό να μπείτε στην διαδικασία να βρείτε τους τρόπους με τους οποίους θα τις καλύψετε ώστε να φέρετε προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, δημιουργική ημέρα εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με ότι είναι σημαντικό για εσάς χωρίς να σπαταλήσετε την ενέργειάς σας σε άσκοπες ενέργειες. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θέλουν ευελιξία σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη απέναντι σας δημιουργεί προσδοκίες σχετικά με τις προσωπικές σας κυρίως σχέσεις. Οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές σας ζητούν να κρατήσετε μια σταθερή και ενήλικη δράση απέναντι στα πράγματα, εστιάζοντας σε ότι είναι πραγματικά εφικτό να γίνει.

Για τους Υδροχόους, είστε σε εγρήγορση αυτή την στιγμή και η δημιουργική σας τάση είναι αυξημένη. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για μια δημιουργική κατάσταση ή ένα εγχείρημα δίνοντας όμως σημασία στον τρόπο που το κάνετε και την επικοινωνία που έχετε με το άμεσο περιβάλλον σας.

Για τους Ιχθύες, θέματα αξιών και σπιτιού είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή. Καλό είναι να προβείτε με σύνεση και μετρημένες, μελετημένες κινήσεις λόγω μιας πιθανής αστάθειας ή φόβου.https://astroguide.gr/