Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 3 Ιουνίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Φούλα Γρηγοροπούλου
Η Αφροδίτη εδώ και πολύ λίγες ημέρες έχει κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και σύντομα θα συναντήσει το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά τους Ιχθύς. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 4 Ιουνίου 2021 και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους και πολύ περισσότερο αυτούς που έχουν γεννηθεί τις δύο με τρεις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου τους. Ακόμα θα επηρεάσει όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια από την 0η έως και την 3η μοίρα.

Μέσα σε ένα διάστημα το οποίο χαρακτηρίζεται ως «μεσοδιάστημα των δύο εκλείψεων» (η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιήθηκε στις 26/5 και η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10/6) αλλά και σε μία περίοδο που ο Ερμής κινείται ανάδρομα δημιουργώντας ζητήματα στην επικοινωνία, η συνάντηση Αφροδίτης/Δία έρχεται σαν «Μάννα εξ Ουρανού» και προσυπογράφει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

Λόγω του ότι και οι δύο θα βρίσκονται σε ζώδια του Νερού θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα για αυτό και τις επόμενες ημέρες θα τονιστεί ιδιαίτερα η συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Αυτή η θετική όψη προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά νέες γνωριμίες, ευχάριστες εξελίξεις σε μία σχέση αλλά και διευθετήσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να βγούμε κερδισμένοι ακόμα και σε οικονομικές υποθέσεις. Μία ξαφνική γνωριμία, ένας ξαφνικός έρωτας ακόμα και ένα bonus στη δουλειά, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια με την επιρροή της παραπάνω όψης.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως θα υπάρξει φως στο τούνελ ακόμα και στα πιο δύσκολα ζητήματα τα οποία υπάρχουν αυτό τον καιρό σε εκκρεμότητα. Εκτός των άλλων η αρμονική «συζήτηση» μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα επηρεάσει θετικά τη διάθεση μας και θα μας κάνει να δούμε μέσα από μία διαφορετική οπτική τα ζητήματα που μας απασχολούν, δίνοντας μας την αίσθηση πως «όλα θα πάνε καλά».

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η αρμονική συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα στο σπίτι, το οποίο θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευθετηθούν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και κάποιες παρανοήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό οικογενειακό κύκλο φαίνεται πως θα σου δείξει έμπρακτα τη στήριξη και την υποστήριξη του στα θέματα που σε απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό και εξωστρεφή κάτι που θα φέρει γύρω σου ακόμα περισσότερα πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Ο φιλικός σου περίγυρος φαίνεται πως θα αρχίσει να διευρύνεται και η δημοτικότητα σου να ανεβαίνει. Μέσα στις επαφές που θα έχεις αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευχάριστη γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η αρμονική όψη τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα και τις υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα μέχρι στιγμής. Αυτή η όψη δείχνει πως με την κατάλληλη επικοινωνιακή διαχείριση εκ μέρους σου θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος σε ένα επαγγελματικό θέμα ή να στρέψεις προς όφελός σου μία επαγγελματική συμφωνία. Ο οικονομικός τομέας φαίνεται πως θα έχει ευχάριστα νέα τις επόμενες ημέρες και είναι πολύ πιθανό να προκύψει ακόμα και ένα δώρο σε αυτόν. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα συναντηθεί με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέσω μιας αρμονικής όψης και θα βοηθήσει σημαντικά τα ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Αυτές τις ημέρες μέσα από συζητήσεις που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο ή με ένα συνεργάτη σου φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να υπάρξει μία νέα γνωριμία ή να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις ήδη, με πολύ καλούς οιωνούς. 

ΛΕΩΝ

Λέων μου η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις από ζητήματα της καθημερινότητας μέχρι οικονομικά θέματα καθώς και αισθηματικές υποθέσεις. Μην προσπεράσεις αυτό το ταλέντο που θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο αυτές τις ημέρες, καθώς θα αποτελέσει την αιτία για να βγεις κερδισμένος ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Ένα πρόσωπο ενδεχομένως να έρθει από το παρελθόν και με αυτά που θα σου πει να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα συναντήσει τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και η μεταξύ τους συνάντηση θα βοηθήσει σημαντικά την επικοινωνία σου και τις επαφές που θα έχεις με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν θα δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν και τη βάση για να προκύψει μία νέα επαγγελματική συμφωνία στο κοντινό μέλλον. Αυτή η όψη θα βοηθήσει και μία αισθηματική σου υπόθεση, η οποία φαίνεται πως θα βελτιωθεί πολύ αυτές τις ημέρες. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η αρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία σε προτρέπει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και να επενδύσεις χρόνο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να κερδίσεις τα εύσημα για την εργατικότητα σου αλλά και την αναγνώριση για τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Ακόμα αν υπάρχει κάποιο ζήτημα το οποίο σε έχει δυσκολέψει αρκετά και αφορά μία επαγγελματική υπόθεση, προσπάθησε να ασχοληθείς περισσότερο μαζί του τώρα μιας και φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να το διευθετήσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η όψη τριγώνου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί πολύ καλή διάθεση και φέρνει εύνοια στις αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να κάνεις μία ξαφνική και σύντομη απόδραση σε κοντινό προορισμό με το σύντροφό σου η οποία θα αναζωογονήσει και τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ θα έχει την τιμητική του και οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες δεν θα είναι καθόλου αδιάφορες! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα συναντήσει το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή η όψη δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να διευθετήσεις οικογενειακά ζητήματα. Επίσης είναι εξίσου καλές για να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου και γιατί όχι να ξεκινήσεις και ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Η ανάγκη για ασφάλεια- είτε συναισθηματική είτε οικονομική- θα βρίσκεται στο προσκήνιο και είναι αυτή που θα σε καθοδηγήσει στις κατάλληλες κινήσεις οι οποίες -με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Δία- φαίνεται πως θα βρουν το στόχο τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει την ευκαιρία για κάποιες «πρώιμες» συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν μία μελλοντική προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Αυτή η όψη θα βοηθήσει επίσης και την εξομάλυνση κάποιων σχέσεων που είχαν παρουσιάσει αρκετά ζητήματα το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάσαι πως η αρμονική «συζήτηση» μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα φέρει εύνοια σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει πως όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές οι ημέρες εσύ θα βρεις τον τρόπο να κερδίσεις χρόνο για τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αγαπάς και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Όσο κουραστική και να είναι η καθημερινότητά σου με αυτή την όψη θα βρίσκεις τρόπο μέσα στον «κυκεώνα» των εργασιακών και λοιπών υποχρεώσεων σου, να δημιουργήσεις όμορφες στιγμές. Ακόμα αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανόν -με τις κατάλληλες κινήσεις και από τη δική σου πλευρά- να διευθετηθεί εύκολα μία εργασιακή υπόθεση ή ένα θέμα της καθημερινότητας το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα τονίσει τη δημιουργική σου διάθεση, τη φαντασία και την έμπνευση σου! Κάτι τέτοιο μπορεί να σε οδηγήσει να ανακαλύψεις ένα νέο χόμπι ή μία νέα δεξιότητα σου! Η επαφή με πρόσωπα που σε γεμίζουν θετικά συναισθήματα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για εσένα αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται αυτά τα πρόσωπα να αποτελέσουν την αιτία της έμπνευσης σου. Σε αισθηματικό επίπεδο φαίνεται πως μία σχέση ή μία νέα γνωριμία θα δώσει πολύ θετικά δείγματα!

https://www.zwdia24.gr/