ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ. . .

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού μας ωθεί να δράσουμε περισσότερο παρορμητικά αλλά η δυσαρμονική σχέση του Ερμή με τον Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο. Μια σταθερή ματιά στον στόχο και ένας καλός προγραμματισμός θα μας βγάλει από διλλήματα και θα μας προφυλάξει από λάθος σκέψεις ή κινήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, παρόλο την ανάγκη να δράσετε άμεσα σήμερα θα χρειαστεί να μετριάσετε την παρορμητικότητά σας. Συζητήσεις και κινήσεις μπορεί να μην έχουν αντικειμενικό υπόβαθρο.

Για τους Ταύρους, πολλές σκέψεις σήμερα μπορεί να σας απασχολήσουν αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπείτε σε περίπλοκες διαδικασίες. Το τοπίο μπροστά σας πολύ πιθανό είναι να μην είναι όσο αναγνωρίσιμο θα θέλατε.

Για τους Διδύμους, σήμερα τρεις μετράτε και μια κόβετε. Ο παρορμητισμό σας θα πρέπει να περιοριστεί και να δράσετε είτε λεκτικά είτε μέσα από κινήσεις μετά από πολύ συγκροτημένη σκέψη.

Για τους Καρκίνους, τα πράγματα σήμερα μπορεί να μην είναι στην θέση που θα θέλατε να είναι. Η κατανόηση προς τους άλλους ανθρώπους που σας περιβάλουν αλλά και προς εσάς την ίδια/τον ίδιο θα είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα δεν θα είναι βοηθητική για πράγματα που θέλετε να φέρετε άμεσα ή χωρίς δυσκολία αλλά είναι καλή ημέρα για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις εμπνεύσεις σας. Δώστε τους τον απαραίτητο χώρο να αναπτυχθούν.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με μεγάλη σύνεση και καλό σχεδιασμό. Διάφορες καταστάσεις ενδέχεται να σας μπερδέψουν ή να μην μπορέσετε να βγάλετε τα συμπεράσματα που ζητάτε.

Για τους Ζυγούς, είτε αφορά τις προσωπικές, είτε τις φιλικές, είτε τις συναδελφικές σήμερα κρατήστε μικρό καλάθι. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και διπλο-τσεκάρετε πριν κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Σκορπιούς, πολλά ζητήματα τρέχουν στο μυαλό σας και σήμερα μπορεί να μην ξέρετε πώς να τα ταξινομήσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι εξαρχής ξεκάθαρος ο τρόπος που πρέπει να κινηθείτε.

Για τους Τοξότες, παρόλο τις δυσκολίες που έχει η σημερινή ημέρα η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα είναι έντονη. Αφιερωθείτε σε κάτι που έχει αφηρημένο χαρακτήρα και μην δεσμευτείτε σε μακροχρόνια σχέδια.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας ζητήματα σήμερα παίρνουν αρκετή από την ενέργειά σας. Δώστε χώρο και κυρίως δείξτε κατανόηση σε ότι δυσαρμονικό νιώσετε σήμερα πως σας αποδυναμώνει ή σας μπερδεύει.

Για τους Υδροχόους, σήμερα παρόλο που ενδέχεται να θέλετε να κάνετε την αλλαγή, θα πρέπει να προχωρήσετε σε έναν ήδη περπατημένο δρόμο. Οι εναλλαγές ή τα εμπόδια είναι στο μενού της ημέρας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα οι σκέψεις είναι θολές και οπουδήποτε δώσετε την ενέργειάς σας ενδέχεται να μην φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Κινηθείτε ευέλικτα και αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες.https://astroguide.gr/