ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. . .

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία και η ενεργή ακόμη δυσαρμονική σχέση του με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνουν τις σκέψεις μας και το πώς βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας αλλά η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα αλλάζει το σκηνικό. Από σήμερα είναι πιο εύκολο να δούμε την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και να εστιάσουμε σε ότι είναι πολύτιμο για εμάς στο σήμερα της ζωής μας. Το πείσμα ωστόσο δεν θα λείψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει σήμερα στο τραπέζι οικονομικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας. Καλό θα είναι να μην πάρετε αυτή την στιγμή τελικές αποφάσεις.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Θέματα ή σκέψεις που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν και σας χαροποιούν. Αποφύγετε πολλές συζητήσεις και καταστάσεις οι οποίες θα σας μπερδέψουν αντί να ξεδιαλύνουν τις σκέψεις σας.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας προσθέτει το απαραίτητο σθένος για να δράσετε προς όφελός σας και η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα είναι υποστηρικτική προς οτιδήποτε αφορά ομοϊδεάτες και ομάδες ανθρώπων. Όμως αφήστε την διαίσθησή σας να είναι αρωγός στις αποφάσεις σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα φέρνει επαγγελματικά θέματα στην επιφάνεια ή κάτι το οποίο σας ενδιαφέρει πολύ αυτή την στιγμή να ολοκληρώσετε. Η στήριξη από άλλους ανθρώπους είναι εφικτή αλλά θα πρέπει να είστε σύμφωνη/ος με τους όρους που θα τεθούν.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι πολύ υποστηρικτικές και μπορείτε να τις εμπεριέχετε στα σχέδιά σας. Παρόλα αυτά μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Αφήστε χρόνο να ωριμάσουν οι σκέψεις σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφιερωθείτε σε έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε και σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι θα είναι έντονα κινητοποιημένη αλλά αποφύγετε να πάρετε σήμερα την τελική απόφαση για τον προορισμό ή τον σκοπό του.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Η δική σας ανάγκη για σταθερότητα μπορεί να οδηγεί τα βήματά σας αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και ανεπηρέαστη/ος από τις επιθυμίες των άλλων εάν δεν συμφωνούν με τις δικές σας.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντι σας είναι αλήθεια πως έχει φέρει προκλήσεις και διλλήματα αυτή την περίοδο, κάτι που θα εξακολουθήσει μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Σήμερα δώστε χώρο και χρόνο σε ένα καθημερινό θέμα ή ζήτημα με την εργασία σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να προχωρήσετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά είναι έντονα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Σήμερα καλό θα είναι να σταθείτε στις δικές σας ιδέες, σκέψεις παρά να μοιραστείτε τις ιδέες σας ή να προσπαθήσετε να περάσετε τα μηνύματά σας.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους για μια δική σας αλήθεια θα είναι έντονη. Καλό θα είναι να είστε συνετή/ός και να σταθείτε περισσότερο στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να κινητοποιηθούν προσωπικά θέματα, ζητήματα με το σπίτι σας ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι γειωμένη και σε πλαίσιο.https://astroguide.gr/