Η Σελήνη κοντά στον Ουρανό σήμερα ενεργοποιεί την δυσαρμονική του σχέση με τον Κρόνο στον ουράνιο θόλο. Η ενέργεια θα είναι ηλεκτρισμένη και θα πρέπει να κινηθούμε με ευελιξία και προσαρμοστικότητα στα δεδομένα που υπάρχουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να αναγνωρίσετε τα οφέλη που έχετε από μια συνεργασία ή ομάδα ανθρώπων. Το κοινό όραμα και ο στόχος προς ένα όνειρο θα μπορούσαν να σας κρατήσουν μακρυά από προκλήσεις.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με τον Ουρανό προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα. Μπορείτε να κάνετε την διαφορά αλλά με τον Ερμή ανάδρομο θα πρέπει να είστε ταυτόχρονα πάρα πολύ προσεκτική/ός.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για δράσεις οι οποίες θέλουν πολύ σκέψη. Η μαεστρία και η ευελιξία σας θα πρέπει να είναι κινητοποιημένες σε κάθε πρόκληση ή δίλλημα προκύψει σήμερα.

Για τους Καρκίνους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας όλα γύρω και μέσα σας παίρνουν μια απαλή απόχρωση και σήμερα ειδικά θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτή την ενέργεια. Δεν είναι καλή στιγμή για πολλές συζητήσεις.

Για τους Λέοντες, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις γενικότερα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να επιδεινώσει μια κατάσταση. Απεναντίας καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και πεποιθήσεις.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν άμεσα και σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με περισσότερη σύνεση. Παρόλα αυτά οι εμπνεύσεις θα είναι δυνατές και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν έρχονται με την μορφή νέων σκέψεων.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή καλείστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Ανεξάρτητα τον τομέα, αυτό το βήμα θα είναι απελευθερωτικό γιατί θα έχει έρθει ως αποτέλεσμα εσωτερικών χρήσιμων διεργασιών που έχετε κάνει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή την οικογένεια. Η ευελιξία είναι το κλειδί στα χέρια σας και χρησιμοποιώντας την το αποτέλεσμα θα σας ευνοήσει.

Για τους Τοξότες, μια νέα ιδέα έρχεται αυτή την στιγμή σχετικά με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Μην βιαστείτε να προβείτε σε τελικές αποφάσεις αλλά κρατήστε την προς διερεύνηση.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει την καθημερινή σας ρουτίνα ζητώντας να βρείτε τρόπους που θα σας απελευθερώσουν από περιττά βάρη. Ωστόσο θα πρέπει αυτοί οι τρόποι να έχουν ένα δημιουργικό υπόβαθρο ώστε να μπορέσετε να πάρετε την ικανοποίηση που θέλετε.

Για τους Υδροχόους, προσωπικά ζητήματα ενεργοποιεί το πλανητικό δυναμικό αυτή την στιγμή. Είστε από τους ανθρώπους που θα δείτε την αντικειμενική εικόνα πριν την όποια απόφαση αλλά σημαντικό είναι επίσης να την πάρετε χωρίς να χρονοτριβείτε.

Για τους Ιχθύες, δημιουργικές νότες προσθέτει η Αφροδίτη στον Καρκίνο και αυξάνει την ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος και να πάρετε χαρά. Σήμερα προσοχή σε προσωπικά ζητήματα. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την ευελιξία σας στο μέγιστο.

/astroguide.gr/