ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ. . .

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλείς είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η υπόλοιπη πλανητική δυναμική υποστηρικτική σε αυτή την διαδικασία αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή για δραστικές αποφάσεις αλλά δίνονται ευκαιρίες μέσα από γεγονότα να δείτε ποίον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οικονομικά ζητήματα είναι ανοιχτά.

Για τους Ταύρους, γνωρίζετε πολύ καλά τί είναι αυτό που θέλετε και πως μπορείτε να το φέρετε στην ζωή σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές προς αυτή την κατεύθυνση και μην χρονοτριβείτε.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο σας ανάδρομος μπορεί να φέρνει τα πάνω κάτω αλλά είναι για καλό σκοπό. Εστιάστε σε ότι μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σας και την σύνδεση με το εξωτερικό περιβάλλον.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα μπορούν να προχωρήσουν αυτή την στιγμή. Η γοητεία σας είναι ιδιαίτερα έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και μπορείτε να κάνετε νέες επαφές και συνδέσεις.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες χρειάζεται να τις χειριστείτε με το γάντι. Είναι σημαντικό να κάνετε μια καλή αξιολόγηση με αντικειμενικά κριτήρια πριν προχωρήσετε σε τελικές αποφάσεις.

Για τους Παρθένους, παρόλο τις προκλήσεις που έρχονται τις τελευταίες ημέρες είναι καλή στιγμή να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Σταθείτε στα δεδομένα και στις λεπτές έννοιες που κρύβονται πίσω από τις λέξεις.

Για τους Ζυγούς, αυτή την στιγμή θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες σας αξίες αλλά και επιθυμίες. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, μέχρι το βράδυ η Σελήνη απέναντι σας ενεργοποιεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και εξετάστε τα δεδομένα από την αντικειμενική τους υπόσταση. Το ζητούμενο είναι να νιώθετε ασφαλής και ήρεμη/ος.

Για τους Τοξότες, σήμερα εστιάστε σε ότι έχει πλαίσιο και όρια. Είναι σημαντικό να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική οδό, ανεπηρέαστη/ος από ότι γίνεται γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να παράγετε κάτι το οποίο θα κρατήσει στον χρόνο είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτή την στιγμή. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ος σε προτάσεις ακόμη και αν έχουν έντονο το στοιχείο της αλλαγής.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού ή σε προσωπικό επίπεδο είναι ανοιχτά και ζητούν την προσοχή σας. Δράστε κατά περίπτωση αλλά κάντε το. Δεν θα κερδίσετε χρόνο εάν είστε σε αδράνεια.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Με θάρρος, υπομονή και ανοιχτή την ματιά σας στον στόχο σας.https://astroguide.gr/