ΔΩΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Λίγο πριν την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, κινητοποιεί έντονα την επιρροή του Ερμή ανάδρομου. Καθυστερήσεις, αναβολές, διλλήματα και παρεξηγήσεις είναι στο μενού της ημέρας οπότε θα χρειαστεί να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά το σημερινό μας πρόγραμμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά θέματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας χρειάζονται την προσοχή σας. Ο παρορμητισμός δεν θα είναι βοηθητικός στο αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε από πολλές πλευρές.

Για τους Ταύρους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται και μην χάνετε τον στόχο σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα και αύριο είστε στο επίκεντρο των γεγονότων με κάποιον τρόπο. Για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις καταστάσεις θα πρέπει να εστιάσετε σε ότι πραγματικά σας κάνει χαρούμενη/ο.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας και ενδέχεται να μην μπορέσετε να βγάλετε άκρη σήμερα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας υπενθυμίζει πόσο τυχερή/ός είστε με όσα έχετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να μοιραστείτε ένα μεγάλο όνειρο γίνεται εντονότερη αυτές τις ημέρες. Κάντε τις κινήσεις σας αλλά πάντα σκεπτόμενη/ος πως καθυστερήσεις, αναβολές ή μη ομαλή επικοινωνία μπορεί να σας κρατήσει λίγο πίσω.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά θέματα είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Ο Ερμής ανάδρομος σας επηρεάζει έντονα γιαυτό θα πρέπει είτε να κάνετε με σύνεση τις κινήσεις σας είτε να περιμένετε λίγο ακόμη πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Για τους Ζυγούς, ένα όραμα είναι έντονα κινητοποιημένο αυτή την στιγμή. Οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε ακόμη και αν λόγω εξωτερικών προκλήσεων δεν μπορείτε με ευκολία να τις εμπεριέχετε σε αυτό.

Για τους Σκορπιούς, η υπομονή είναι αρετή και είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή. Δώστε χρόνο σε ότι κινητοποιείται και εστιάστε σε ότι αληθινό κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπετε ή ακούτε.

Για τους Τοξότες, οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Η αναθεώρηση και η αναπροσαρμογή είναι οι πιο σημαντικές ενέργειες που μπορεί να κάνετε αυτή την στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, μια ασχολία, μια δραστηριότητα που θέλετε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ή κάτι που αφορά την εργασία σας είναι στο προσκήνιο. Ζυγίστε τα δεδομένα και με ευελιξία προσαρμόστε τις επιθυμίες σας κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να χαρείτε από τα δημιουργήματά σας, οδηγούν τα βήματά σας αυτή την στιγμή. Δώστε χώρο στην χαρά παίρνοντας ικανοποίηση από οτιδήποτε έχετε στην ζωή σας αυτή την στιγμή το οποίο μπορεί να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί.

Για τους Ιχθύες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Αν δεν αφορά το ίδιο το σπίτι σας ενδέχεται να πρέπει να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στις προσωπικές σας σχέσεις και συνδέσεις.https://astroguide.gr/