ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ!

Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη χρωματίζεται με περισσότερο έντονα χρώματα από ότι συνήθως όσο αφορά κυρίως τις σκέψεις και την επικοινωνία. Η ενεργή συμμετοχή του Ερμή ανάδρομου, χορηγός της Έκλειψης και η δυσαρμονική του σχέση με τον Ποσειδώνα θολώνουν τα νερά αφήνοντάς μας ευάλωτους στην σύγχυση από το εξωτερικό περιβάλλον ή τις ίδιες τις σκέψεις μας. Ωστόσο, θα μπορούσαν να έρθουν γεγονότα, τα οποία με ανοιχτό μυαλό, υπομονή, ευελιξία και ξεπερνώντας τις αρχικές προκλήσεις να μας βοηθήσουν να βγούμε από καταστάσεις οι οποίες είναι αρνητικές ή/και περιοριστικές. Όπως τα πάντα, έτσι και η σημερινή Έκλειψη, έχει δύο όψεις. Εξαρτάται από εμάς πως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να εμπεριέχουμε τα δημιουργικά της κομμάτια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα επικοινωνίας και η επαφή σας με το άμεσο περιβάλλον είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή με την Ηλιακή Έκλειψη. Προσθέστε μια δημιουργική νότα στις σκέψεις και τις επαφές σας αφήνοντας περιθώρια για επέκταση μέσω αναπροσαρμογών.

Για τους Ταύρους, η ασφάλεια σας είναι στην πρώτη γραμμή. Είτε αφορά υλικά ζητήματα είτε συναισθηματικής φύσεως η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής παρακινεί τις δράσεις σας. Κρατήστε επαφή με εκείνο που κρατά την αυτοπεποίθησή σας ψηλά, ζητά η Έκλειψη Ηλίου.

Για τους Διδύμους, η ενέργεια της σημερινής Έκλειψης Ηλίου επικεντρώνει την ενέργειά της σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε. Η εικόνα και η προβολή σας είναι ένα από τα σημαντικότερα και επίκαιρα ζητήματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι αυτή την στιγμή.

Για τους Καρκίνους, δικές σας εσωτερικές διεργασίες αυτή την στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε λειτουργεί ανασταλτικά στην ζωή σας. Είναι στιγμή να εστιάσετε σε αυτή την δυναμική και να κάνετε πράγματα για εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Λέοντες, η ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης δυναμώνει ένα όνειρο που έχετε ή το φέρνει ξανά στο προσκήνιο. Μην αφεθείτε αλλά αντιθέτως εστιάστε στον παραγωγικό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το υλοποιήσετε.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά ζητήματα ενεργοποιεί η Έκλειψη του Ηλίου φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε χρειάζεται αναθεώρηση. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε τον απαραίτητο διαχωρισμό και να ακολουθήσετε την οδό η οποία θα σας φέρει πραγματικά επέκταση και προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Ζυγούς, η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη ζωντανεύει ένα όραμά σας δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και μέσα από προκλήσεις να το αναπτύξετε και να το υλοποιήσετε. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι λεπτεπίλεπτες και πάντα στοχευμένες προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Για τους Σκορπιούς, πολλές εσωτερικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή και ο σκοπός είναι ένας. Ο διαχωρισμός ανάμεσα σε ότι είναι χρήσιμο και περιττό στην πορεία σας ώστε να έρθει η αναγέννηση και να κινητοποιηθεί εκ νέου η επιθυμία για δημιουργία.

Για τους Τοξότες, η Ηλιακή Έκλειψη απέναντι από το ζώδιο σας είναι η συνέχεια μιας κατάστασης η οποία ξεκίνησε κυρίως τον τελευταίο μήνα. Η ανάγκη να κάνετε αληθινές σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από αυτές είναι το κύριο επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Για τους Αιγόκερους, την καθημερινότητά σας αναμοχλεύει η Ηλιακή Έκλειψη αυτή την στιγμή δίνοντας την ευκαιρία μέσα από αναθεωρήσεις να ακολουθήσετε μια περισσότερο ικανοποιητική πορεία. Η χαρά που μπορείτε να πάρετε μέσα από δημιουργικές ασχολίες, ακόμη και από την εργασία σας, είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου.

Για τους Υδροχόους, τα δημιουργικά σας ταλέντα φέρνει στην επιφάνεια η Ηλιακή Έκλειψη αυτό το διάστημα. Ανεξάρτητα εάν αφορά μια καινούργια δραστηριότητα ή ένα ήδη υπάρχον εγχείρημα που δουλεύετε είναι καλή στιγμή για να προχωρήσει και να επεκταθεί.

Για τους Ιχθύες, πολύ προσωπικά σας θέματα φέρνει η Έκλειψη Ηλίου στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα. Προσωπικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού σας απασχολούν και είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνετε κινήσεις με σκοπό την προσωπική σας ικανοποίησηhttps://astroguide.gr/