ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. . .

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ανάδρομο λίγο μετά την Ηλιακή Έκλειψη μας βοηθά να βάλουμε ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας. Η αναθεώρηση και αναπροσαρμογή είναι τα ζητούμενα αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ευέλικτοι στα βήματά μας. Η Σελήνη ταυτόχρονα περνά στο ζώδιο του Καρκίνου προσθέτοντας μια νοσταλγική νότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δώσει μια νέα οπτική πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Θέματα σπιτιού κινητοποιούνται και η συναισθηματική τροφή που λαμβάνετε είναι σημαντική ιδιαίτερα σήμερα.

Για τους Ταύρους, οι αξίες σας αναθεωρούνται και βρίσκετε τρόπους να φέρετε την ασφάλεια που ζητάτε στην ζωή σας. Οι σκέψεις και τα λόγια σήμερα θα πρέπει να βγαίνουν από την καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, στο επίκεντρο των πλανητικών γεγονότων βρίσκεστε αυτή την περίοδο λόγο των Εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου στο ζώδιο σας. Νέοι τρόποι επικοινωνίας μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας.

Για τους Καρκίνους, μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σήμερα μπαίνει και η Σελήνη. Η ανάγκη να νιώσετε οικεία και να συνδεθείτε όμορφα με το περιβάλλον σας θα είναι το κύριο μοτίβο της ημέρας.

Για τους Λέοντες, βαθύτερες σκέψεις αναβλύζουν από το ασυνείδητο ζητώντας να έρθετε πιο κοντά με τις πραγματικές σας ανάγκες. Ακούστε τις σκέψεις σας και δώστε σημασία σε αυτό που αναβλύζει από την ψυχή σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες βγαίνουν από την καρδιά σας. Οι σκέψεις πολλές αλλά αν εστιάσετε σε κάτι το οποίο έχει περισσότερο συλλογικό χαρακτήρα θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να προσθέσετε σε επαγγελματικά ζητήματα τις εμπνεύσεις και την διαίσθησή σας. Είναι καλή στιγμή να προβείτε σε βελτιώσεις οι οποίες θα σας φέρουν περισσότερη χαρά.

Για τους Σκορπιούς, πολύ βαθιά θέματα αναβλύζουν από το ασυνείδητό σας αυτή την περίοδο. Η ανάγκη να αναγεννηθείτε αλλάζοντας πράγματα τα οποία έχουν βαλτώσει ή φέρνοντας καινούργια στην ζωή σας τα οποία θα σας χαροποιήσουν είναι το κύριο μοτίβο της περιόδου.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα με σχέσεις ή συνεργασίες. Είναι σημαντικό να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να οργανωθείτε καλά πριν την όποια δράση σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα το ενεργειακό της ημέρας εστιάζετε σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Η δίψα να φέρετε κάτι το οποίο θα βελτιώσει τις συνθήκες και θα φέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θα είναι η κινητήριος δύναμη.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα έχει γερές βάσεις και θα σας φέρει ταυτόχρονα χαρά είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη σήμερα. Καλή ημέρα επίσης για δραστηριότητες που σχετίζονται με παιδιά.

Για τους Ιχθύες, το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα ο τομέας της ιδιωτικής σας ζωής σήμερα έρχεται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο. Δώστε σημασία σε ότι αναβλύζει από την καρδιά σας.

https://astroguide.gr/