ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΧΟ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα κινητοποιεί έντονα την ενέργεια του Άρη στο ίδιο ζώδιο. Η ορμή, το θάρρος, η αποφασιστικότητα και η δύναμη θα κυριαρχεί στις σκέψεις και τις δράσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καλή ημέρα σήμερα να δείτε τα πράγματα από την πλευρά την οποία θα σας φέρει μεγαλύτερη χαρά. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί, όση δυναμική και αν χρειαστεί να καταβάλετε.

Για τους Ταύρους, το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή είναι στο επίκεντρο των σκέψεων σας αυτή την στιγμή. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε ακόμη πιο πολύ σε αυτούς τους τομείς βρίσκοντας δημιουργικές λύσεις ή μεθόδους.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να συζητήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματά σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους και την σχέση με το άμεσό σας περιβάλλον.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκύψει σήμερα ή θέμα που σχετίζεται με τις αξίες σας. Οι πεποιθήσεις χρειάζονται ανανέωση για να μπορούν να έχουν αξία και λειτουργικότητα στο χρόνο.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας μαζί με τον Άρη διογκώνουν την ανάγκη σας να κάνετε πράγματα για εσάς την ίδια/τον ίδιο. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να είστε μια αχτίδα φωτός στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είτε λόγω απογοήτευσης είτε λόγω κούρασης μπορείτε να τους στηρίξετε και να τους εμψυχώσετε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα υπάρξει έντονη ανάγκη αλληλεπίδρασης σε πολλούς τομείς. Επιλέξτε την οδό η οποία υπόσχεται επιτυχία και επέκταση και βάλτε σε λειτουργία τις διπλωματικές σας ικανότητες.

Για τους Σκορπιούς, επαγγελματικά θέματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε με πιο καθαρή ματιά. Το ενήλικο όφελος θα είναι η κινητήριος δύναμη και θα φέρει σίγουρη επιτυχία.

Για τους Τοξότες, ιδέες και σκέψεις σήμερα μπορούν να είναι πολύ δημιουργικές. Προσπαθήστε να τις εμπεριέχετε σε ένα εγχείρημα ή κάτι που σκέφτεστε να αρχίσετε από το τέλος του μήνα και μετά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα βαθύτερες επιθυμίες αναβλύζουν φέρνοντας στην επιφάνεια μια αίσθηση ανάγκης για άμεση δράση. Μπορεί η στιγμή να μην είναι η καταλληλότερη για νέα ξεκινήματα αλλά μέσα από αναθεωρήσεις φέρνετε εσείς η ίδια/ο ίδιος την αναγέννηση.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οποιαδήποτε σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους αυτή την στιγμή μπορεί να αναπροσαρμοστεί. Ο σκοπός είναι να υπάρχει ελευθερία και κατανόηση από αμφότερες τις πλευρές.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δώσετε μια νέα πνοή σε κάτι που σχετίζεται με μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή την εργασία σας. Βάλτε σε εφαρμογή όλη τη δημιουργικότητα και φαντασία σας

https://astroguide.gr/