ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ. . .

Η Σελήνη απέναντι από τον Ποσειδώνα σήμερα προσθέτει μεγαλύτερη σύγχυση στο ήδη υπάρχον βεβαρημένο σκηνικό λόγω των Εκλείψεων και τον Ερμή ανάδρομο. Καλό θα είναι να εστιάσουμε σε ότι είναι σημαντικό αλλά έχοντας την δυνατότητα επανεξέτασης και αναθεώρησης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να είστε σε διαφορετικό μέρος από αυτό που επιθυμείτε. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να δώσετε ενέργεια για πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας παρόλο την διάθεσή σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για ένα εγχείρημα το οποίο σας ενδιαφέρει με ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί ή μπορούν να σας βοηθήσουν. Αφήστε τις πόρτες ανοιχτές.

Για τους Διδύμους, θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή και δραστηριότητα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν για κάποιον λόγο. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι είναι σημαντικό για εσάς παρόλο τις αποσπάσεις.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα είναι καλή εάν εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι δημιουργικό ή καλλιτεχνικό. Διαφορετικά αφήστε σημαντικά πράγματα να τα συζητήσετε μια άλλη στιγμή.

Για τους Λέοντες, οικονομικά θέματα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διαχειριστείτε ωστόσο είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε αξίες και πεποιθήσεις. Η αλλαγή φέρνει ανανέωση.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας, σας ωθεί να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά σας θέματα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να πορευτείτε μόνη/ος σας εκτός και αν αυτό που ασχολείστε έχει καλλιτεχνικό ή αφηρημένο μοτίβο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα οι πολλές σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν. Σταθείτε λίγο μόνη/ος για να μπορέσετε να βρείτε την άκρη του κουβαριού και να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς σχετικά με ένα δημιουργικό εγχείρημα. Μην χαθείτε στις πολλές λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία της κατάστασης.

Για τους Τοξότες, σήμερα χρειάζεται να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ακόμη και αν είναι δύσκολο ή χρειάζεται ενέργεια από μέρους σας το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα νέες ιδέες έρχονται με την μορφή εμπνεύσεων και σας δίνουν λύσεις σε προβληματισμούς που έχετε το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι στιγμή για δράση αλλά το πρώτο βήμα, της κατανόησης και το πώς πρέπει να κινηθείτε στο άμεσο μέλλον, μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις γύρω αλλά και μέσα σας. Κάντε μια καλή αξιολόγηση σχετικά με το τί πρέπει να ειπωθεί και τί πρέπει να κρατήσετε για εσάς.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι μπορεί να θολώσει το τοπίο γύρω σας κυρίως όσο αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας σήμερα. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με αργά και σταθερά βήματα.https://astroguide.gr/