Σήμερα δημιουργείται στον ουράνιο θόλο ένα Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Ερμή με τον Β.Δ και του Κρόνου στο Στοιχείο του Αέρα δίνοντας την δυνατότητα να κινηθούμε με χάρη. Η αναθεώρηση θα είναι περισσότερο προσβάσιμη και νέες ιδέες μπορούν να μας βοηθήσουν να προσαρμοστούμε ευέλικτα έχοντας έναν συγκεκριμένο στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε μέσα από την επικοινωνία για να σταθεροποιήσετε καταστάσεις ή/και συνδέσεις. Η αναθεώρηση θα πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα μπορεί να προχωρήσει θετικά. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να είστε και εσείς ανοιχτή/ός σε συζητήσεις ή νέες ιδέες και δεδομένα που έχουν προκύψει αυτό το διάστημα.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας αναμοχλεύει πράγματα και καταστάσεις αλλά σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά σας γοητεύει αυτή την στιγμή και δώστε την ενέργεια και την δυναμική σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αφήστε στην άκρη ότι σας μπερδεύει και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να προχωρήσει και να επεκταθεί. Καλή ημέρα για δράσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας ζητήματα ή θέματα σπιτιού.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες. Μοιραστείτε τις ιδέες και σκέψεις σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εκτιμάτε.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κάνοντας ένα βήμα μπροστά κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Αφήστε στην άκρη παλαιωμένες πεποιθήσεις και φόβους και συνδεθείτε με εκείνες τις προσωπικές σας ικανότητες οι οποίες μπορούν να στηρίξουν αυτή την κίνηση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα η ημέρα είναι δική σας. Δώστε ενέργεια σε ότι μπορεί να προωθήσει τα όνειρά σας και επικεντρωθείτε στον στόχο που έχετε βάλει αγνοώντας τις παρεμβολές εκείνες οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να σας αποπροσανατολίζουν.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες σκέψεις θα μπορούσαν να σας κρατήσουν πίσω σήμερα αλλά δεν είστε από τους ανθρώπους που το βάζετε κάτω. Η χαρά της δημιουργίας και η προσωπική σας ανάγκη να είστε παραγωγική/ός σας κρατά στις επάλξεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε μέσα από συνεργασίες, άτομα που εμπιστεύεστε ή ομάδες ανθρώπων να κινήσετε τα πράγματα. Το κοινό όφελος και το δυνατό όραμα είναι η κινητήριος δύναμή σας.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα που σχετίζεται κυρίως με ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα μπορείτε να βρείτε τρόπους να την επεκτείνετε. Οι αλλαγές και οι αναπροσαρμογές είναι απαραίτητες και θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε μια κατάσταση η οποία σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας στον κόσμο γύρω σας. Γίνετε το φωτεινό παράδειγμα για εκείνους που το όνειρο τους είναι δυνατότερο από τον φόβο τους.

Για τους Ιχθύες, ένα πολύ προσωπικό ζήτημα σήμερα μπορείτε να το εξετάσετε από διαφορετική σκοπιά. Εστιάστε σε ότι χρειάζεται αναθεώρηση για να προχωρήσει και να αναπτυχθεί.

https://astroguide.gr/