ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ!

Λίγο πριν ο Ήλιος αφήσει το ζώδιο των Διδύμων, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος και η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να φέρουν συναισθήματα δυσαρέσκειας, απογοήτευσης ή η κούραση να είναι περισσότερο αισθητή. Εστιάστε σε ότι είναι αληθινό και μπορεί να κρατήσει σταθερά την δυναμική του στο παρόν και στο μέλλον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα αλλά και φόβοι για το αποτέλεσμα λόγω και εξωγενών παραγόντων. Ειδήσεις έρχονται σχετικά με απορίες και ερωτηματικά που έχετε.

Για τους Ταύρους, τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι περισσότερο διογκωμένα παρά αντικειμενικά λόγω των πλανητικών επιρροών. Δώστε σημασία σε ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα μέσα από συνεργασία παρά μόνη/ος σας.

Για τους Διδύμους, τη βοήθεια που μπορούν να σας δώσουν άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σήμερα δεν θα πρέπει να την αρνηθείτε. Οι αλλαγές και οι αναπροσαρμογές θα βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Για τους Καρκίνους, επιθυμίες ξυπνούν σήμερα ερχόμενη/ος σε επαφή με πράγματα τα οποία έχετε αφήσει πίσω για κάποιον λόγο το τελευταίο διάστημα. Εμπιστευτείτε την ροή και προχωρήστε κατά περίπτωση.

Για τους Λέοντες, ένα ‘ξεσκόνισμα’ των τωρινών καταστάσεων στην ζωή σας θα σας βοηθήσει σήμερα να αξιολογήσετε εκ νέου ποία θέλετε να είναι η πορεία. Μπορεί να μην μπορείτε να δράσετε άμεσα αλλά αυτή η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει πολύ.

Για τους Παρθένους, σήμερα σταθείτε με ειλικρίνεια μπροστά σε ένα ζήτημα, μια κατάσταση ή έναν άνθρωπο. Το αντικειμενικό πλαίσιο είναι απαραίτητο εκεί που νιώθετε πως κάτι σας ξεφεύγει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να μην σταθείτε στην επιφάνεια μιας κατάστασης αλλά να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα όχι μόνο του άλλου αλλά και τα δικά σας. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Για τους Σκορπιούς, είστε σε πολύ καλό δρόμο και μπορείτε να σκεφτείτε αντικειμενικά βάζοντας τα όρια ή το πλαίσιο που κρίνετε απαραίτητο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να προχωρήσετε με σύνεση.

Για τους Τοξότες, η δύναμη της θέλησής σας, σας κρατά αυτή την στιγμή σταθερά στην πορεία σας. Οι πολλές και διαφορετικές σκέψεις θα είναι παρούσες αλλά γνωρίζετε πώς και με ποίον τρόπο θα φτάσετε στον στόχο σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην αρνηθείτε προτάσεις ή επαφές με οτιδήποτε κινείται σε κοινωνικό πλαίσιο. Οι δράσεις θα είναι μετρημένες ή αργές λόγω έλλειψης ενέργειας στον ουράνιο θόλο αλλά μπορείτε να μάθετε και να αποκομίσετε ενδιαφέροντα για την πορεία σας πράγματα.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό θέμα που είναι ανοιχτό αυτή την στιγμή ενδέχεται να χρειαστεί την ενέργειά σας. Η αναθεώρηση, η ευελιξία και η διπλωματική στάση θα πρέπει να είναι στο μοτίβο που θα κινηθείτε.

Για τους Ιχθύες, οι εμπνεύσεις αλλά και η διαίσθησή σας σήμερα είναι πάρα πολύ δυνατές. Αφουγκραστείτε την στιγμή και θα ξέρετε ακριβώς τί πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε.https://astroguide.gr/