ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ. . .

Η ευαισθησία στα υπόγεια συναισθηματικά ρεύματα είναι υψηλή με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Ο Ηλιακός μήνας που ξεκινά θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε σε καταστάσεις και δραστηριότητες μέσα από τις οποίες θα πάρουμε φροντίδα και υποστήριξη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ήλιο στον Καρκίνο σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε και να δώσετε συναισθηματική τροφή στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και είναι στην καρδιά σας. Προσωπικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία φωτίζονται για να τα διαχειριστείτε με ηρεμία και μεθοδικότητα.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο ειδικά σε θέματα επικοινωνίας ή την σχέση που έχετε με το άμεσο περιβάλλον. Ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά ή να προσεγγίσετε περισσότερο συναισθηματικά πράγματα ή ανθρώπους που θα είναι γύρω σας.

Για τους Διδύμους, με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη στιγμή να πάρετε ρίσκο σε ένα οικονομικό ζήτημα αλλά ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει θέματα αξιών και ασφάλειας σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Παλαιωμένες πεποιθήσεις χρειάζεται να μείνουν πια πίσω αφήνοντας χρόνο για νέα πράγματα και καταστάσεις στην ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να εστιάσετε στους τρόπους που θα προβάλετε τα ταλέντα σας μέσα από την δουλειά σας. Η πρόσβαση στις βαθύτερές σας επιθυμίες θα είναι ευκολότερη και πιο φωτεινή.

Για τους Λέοντες, η διαίσθησή σας θα είναι αρωγός στα βήματά σας με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Τα υπόγεια ρεύματα θα είναι πιο έντονα καθώς και το ρίσκο να επωμισθείτε την βαρύτητα καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες δίπλα σας. Η συμπόνια και η υπομονετικότητα σας θα βοηθήσουν στο έργο και την πορεία σας.

Για τους Παρθένους, ευκαιρία να κινητοποιηθείτε περισσότερο μέσα από ευκαιρίες που θα δοθούν στην κοινωνική σας ζωή είτε αφορά κάτι προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα δίνει ο Ήλιος στον Καρκίνο. Το όραμα και τα όνειρά σας μπαίνουν στο στόχαστρο και μπορείτε να επωφεληθείτε τα μέγιστα.

Για τους Ζυγούς, με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορείτε να δείτε και κυρίως να διαισθανθείτε τον δρόμο εκείνο που οδηγεί στην προσωπική επιτυχία. Θέματα εργασίας, καριέρας και προσωπικής επίτευξης φωτίζονται και μπορείτε να ευνοηθείτε μέσα από τις δράσεις σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στον Καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σκοπό των αξιών και των πεποιθήσεων που έχετε στην ζωή σας στο σήμερα. Φωτίζονται μέρη δικά σας τα οποία θα μπορείτε να βρείτε το βαθύτερο νόημα πριν αποφασίσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να έρθει βαθύτερη ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, με τον Ήλιο στον Καρκίνο η πρόσβαση σε βαθύτερα συναισθηματικά ρεύματα θα είναι προσβάσιμη. Η εναρμόνιση αντίθετων ενεργειών θα σας βοηθήσει να συνδέσετε πιο αρμονικά δικά σας κομμάτια και να κατανοήσετε σε βάθος αυτό το οποίο θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Για τους Αιγόκερους, η καλύτερη ποιότητα ζωής είτε είστε μόνη/ος είτε σε συνεργασία είναι το κύριο μοτίβο του Ήλιου στον Καρκίνο απέναντι σας. Οι αναθεωρήσεις θα σας οδηγήσουν στις απαραίτητες αλλαγές εστιάζοντας γύρω από την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα σας προσφέρει κυρίως φροντίδα και στήριξη.

Για τους Υδροχόους, η καθημερινότητά σας αλλάζει δίνοντας την ευκαιρία να δείτε από μια άλλη οπτική τα θέματα που είναι κινητοποιημένα ή τις καταστάσεις που την απαρτίζουν. Ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία διαβρώνοντας ακόμη και τοίχους εάν αυτό είναι απαραίτητο για την δική σας επέκταση.

Για τους Ιχθύες, τα ταλέντα και οι ικανότητές σας φωτίζονται με τον Ήλιο στον Καρκίνο βοηθώντας να αναπτυχθούν σχέδια και εγχειρήματα τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη είτε επιθυμείτε να συμβούν. Είναι σημαντικό να χαρείτε και να δημιουργήσετε νέα δεδομένα και νέες αξίες στην ζωή σας.

https://astroguide.gr/