ΕΥΝΟΙΚΗ ΡΟΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

Ο Ήλιος έχει μπει πλέον στον Καρκίνο δημιουργώντας μια θετική όψη με τον Δία αυτές τις ημέρες. Η Αφροδίτη επίσης στον Καρκίνο συνδέεται αρμονικά με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας μια περισσότερο ήρεμη ενεργειακή κατάσταση γύρω μας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές αλλά η θετική του σχέση με τον Κρόνο οριοθετεί τα πράγματα δίνοντας λύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα κυρίως από το μεσημέρι και μετά ευνοείστε για δράσεις οι οποίες έχουν όραμα. Βαθύτερες επιθυμίες κινητοποιούνται ζητώντας την προσοχή σας. Εστιάστε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς.

Για τους Ταύρους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να κερδίσετε οφέλη και να νιώσετε δυνατή/ός και ικανοποιημένη/ος. Δώστε σημασία ακόμη και σε μικρά πράγματα και μιλήστε από την καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ακόμη ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει καθυστερήσεις ή αναβολές αλλά η σημερινή ημέρα είναι καλή για σκέψεις ή κινήσεις οι οποίες έχουν καλό προγραμματισμό. Θέματα αξιών έρχονται στο τραπέζι προς διευθέτηση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε. Πολλές σκέψεις χρειάζονται ταξινόμηση και είναι καλή ημέρα για να το κάνετε πράξη με θετικά αποτελέσματα.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο σας, σας γεμίζει με ενέργεια και το απαραίτητο θάρρος για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά στην κατεύθυνση που θέλετε. Κάντε την έρευνά σας, εξετάστε τα δεδομένα και προχωρήστε προς τον στόχο σας.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ανάδρομος είναι γεγονός πως σας έχει κουράσει αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν ευκαιρίες για αναθεωρήσεις προς όφελός σας. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για δράσεις αυτού του είδους. Κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα θα είναι βοηθητική σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε ή να φέρετε στο σήμερα της ζωής σας. Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος ενδέχεται να φέρνει ταυτόχρονα προκλήσεις αλλά είστε σε καλό δρόμο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη μέχρι αργά το μεσημέρι στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να εστιάσετε στους τρόπους με τους οποίους θα φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα με τα δεδομένα που έχετε.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας μετά το μεσημέρι ανεβάζει τους ρυθμούς και κυρίως σας βοηθά να αισθανθείτε περισσότερο κύριος του εαυτού σας. Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλυτέρευση της εικόνας και της προβολή σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να προβείτε σε κινήσεις οι οποίες θα βελτιώσουν τις συνδέσεις σας είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε χώρο, χρόνο και καλή διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, ένα δημιουργικό εγχείρημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει σήμερα να πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Θα ήταν καλό ωστόσο να σταθείτε στις λεπτομέρειες που συνήθως μας ξεφεύγουν με την πρώτη ματιά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε σημασία σε θέματα που είναι ανοιχτά στο σπίτι, την οικογένεια ή στην προσωπική σας ζωή. Μέσα από την συνεργασία και την καλή θέληση λύσεις μπορούν να σας βγάλουν από διλλήματα.

https://astroguide.gr/