ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ – ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

Η ορθοδρόμηση του Ερμή, η ευνοϊκή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία και η σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ανεβάζουν τους παλμούς της δημιουργικότητας και την ανάγκη να πάρουμε προσωπική ικανοποίηση μέσα από επιτεύγματα. Την ίδια στιγμή συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μας ζητείται να κοιτάξουμε την ευρύτερη εικόνα και να μην δράσουμε εγωκεντρικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με προσωπικά σας θέματα ή επαφές με συγγενείς. Δώστε χώρο στην επικοινωνία και σε ανθρώπους που ανήκουν στον κοινωνικό σας κύκλο ή σε ομάδες.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να χαρείτε με ομοϊδεάτες και να κάνετε πράγματα σε συνεργασία. Οι καταστάσεις θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά και εσείς να αισθάνεστε ξανά πως πατάτε γερά στα πόδια σας.

Για τους Διδύμους, ένα οικονομικό ζήτημα ή θέμα αξιών κινητοποιείται σήμερα έντονα. Μέσα από συνεργασία και με ανοιχτό μυαλό μπορείτε σιγά σιγά να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια που σχετίζονται κυρίως με την εικόνα και την προβολή σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σας σενάριο. Οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές και μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική σειρά.

Για τους Λέοντες, οι επιθυμίες πολλές αυτή την στιγμή και δίνετε αρκετή ενέργεια για να βρείτε τρόπους να τις εκπληρώσετε. Σήμερα μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο αποτελεσματικά σε αυτές κάνοντας παράλληλα στοχευμένες κινήσεις.

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από μια συνεργασία ή επαφή με κάποιον άνθρωπο από το περιβάλλον σας μπορείτε να προχωρήσετε μια ιδέα. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα στην εργασία σας και να προχωρήσετε δημιουργικά οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Ζυγούς, η καριέρα και η πορεία σας στον εργασιακό τομέα με κάποιον τρόπο είναι στο επίκεντρο των βλέψεών σας. Καλή ημέρα για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν με τον τρόπο τους.

Για τους Σκορπιούς, βαθύτερες ανησυχίες σας οδηγούν σήμερα να εστιάζετε σε πολύ προσωπικούς τομείς. Νέες ιδέες και σκέψεις μπορούν αυτή την στιγμή να φανούν αξιόλογες για την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή τον σχεδιασμού ενός επόμενου βήματος.

Για τους Τοξότες, παρόλο που είναι καλή ημέρα για δράσεις που αφορούν κυρίως προσωπικά σας ζητήματα θα πρέπει να κινηθείτε κάνοντας σταθερά βήματα. Η κάθε σας κίνηση θα πρέπει να είναι εστιασμένη προς τον στόχο που θέλετε να κατακτήσετε χωρίς αποσπάσεις από άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις γύρω σας.

Για τους Αιγόκερους, οι σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπαίνουν στο μικροσκόπιο ειδικά σήμερα και αύριο. Είναι σημαντικό να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο αφού γνωρίζετε καλά πως είναι ο μόνος τρόπος ο οποίος θα σας οδηγήσει πιο κοντά στην επιτυχία.

Για τους Υδροχόους, οι επαφές σήμερα με άλλους ανθρώπους και γενικότερα μέσα από τις συνδέσεις σας μπορούν να έρθουν νέες ιδέες σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Εστιάστε σε ότι έχει περιθώρια ανάπτυξης ή βελτίωσης.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι μέσα από το οποίο θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση. Η δημιουργικότητά σας οδηγεί τα βήματά σας και το θάρρος σας είναι ισχυρότερο από τυχόν φόβους.

https://astroguide.gr/