ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Το τετράγωνο Άρη/Ουρανό ενεργό και η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά, εντείνει την ένταση αλλά και τους πόθους και την επιθυμία για να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο. Η ευελιξία απαραίτητη αν θέλουμε να κρατηθούν οι ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σας μέχρι αργά το μεσημέρι σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις επιθυμίες σας και τον τρόπο που θα τις υλοποιήσετε. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται όσο χρόνο και αν χρειαστεί.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά ανεβάζει τους παλμούς των επιθυμιών σας και σας ωθεί να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά. Μην αφήσετε τυχόν καθυστερήσεις ή αναβολές να σας χαλάσουν την διάθεση.

Για τους Διδύμους, το παρελθόν έρχεται με κάποιον τρόπο στο παρόν φέρνοντας μαζί και διάφορες σκέψεις. Κρατήστε μόνο όποιες είναι χρήσιμες βιωματικά για να καλυτερέψουν το σήμερα της ζωής σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Άλλοι άνθρωποι ή ακόμη και ομάδες ατόμων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά αυτή την στιγμή.

Για τους Λέοντες, αφήστε πίσω ότι δεν είναι πια χρήσιμο στην ζωή σας και προσπαθήστε σήμερα να είστε ευέλικτη/ος κυρίως σε θέματα εργασίας. Εστιάστε σε ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα και κυρίως άνετα.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές αν τις χρησιμοποιήσετε για πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι στο παρόν και μπορούν να αναπτυχθούν. Τα υπόλοιπα βάλτε τα στο χρονοντούλαπο.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Συζητήσεις ή επαφές με άτομα τα οποία μπορεί να σας φορτίσουν καλύτερα να τις αποφύγετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι σας από το μεσημέρι και μετά σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τις σχέσεις και γενικότερα τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι μπορεί να φέρει επέκταση ακόμη και μέσω αλλαγών.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία έχουν προκύψει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Η καλή οργάνωση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια τα βήματά σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος απέναντι σας και η Σελήνη στο Ταύρο σήμερα κυρίως από το μεσημέρι και μετά σας ωθεί να κάνετε πράγματα για την εικόνα και προβολή σας. Μην αντιστέκεστε σε κάτι το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη και αν θα χρειαστεί να αλλάξετε παγιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Υδροχόους, οι σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικότερα ότι αφορά τις προσωπικές σας συνδέσεις σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα θα πρέπει να είναι ευέλικτη. Η προσαρμοστικότητά που έχετε εκ φύσεως θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική αλλά δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από τα θέλω και τις επιθυμίες σας.