Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;


Φούλα Γρηγοροπούλου
Το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, ο Άρης θα συναντήσει με ακρίβεια μέσω μιας όψης τετραγώνου τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Άρης και Ουρανός «θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους», όμως μέσα σε αυτή τη μάχη θα εμπλακεί και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο σχηματισμός μεταξύ του Άρη-Κρόνου-Ουρανού ονομάζεται με αστρολογικούς όρους ταυ-τετράγωνο, πραγματοποιείται στη 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων και φέρνει έντονα γεγονότα αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Ιουλίου 2021.
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να ακούμε αρκετά συχνά κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι τόσο ευχάριστα και είναι εξίσου πιθανό να εμπλεκόμαστε ακόμα και χωρίς να το καταλάβουμε σε εντάσεις. Θα χρειαστεί εγκράτεια και σύνεση προκειμένου να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις παγίδες που δημιουργεί αυτή η όψη, οι οποίες είναι τα νεύρα, η οργή, οι σπασμωδικές αντιδράσεις αλλά και τα ατυχήματα. Καλό θα ήταν να δράσουμε εκ των προτέρων σε ορισμένα πράγματα προκειμένου να διαφυλάξουμε την ηρεμία μας και να κρατήσουμε αποστάσεις από ανθρώπους που ξέρουμε πως μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και να επηρεάσουν τη διάθεσή μας.

Αυτή η όψη έχει μεγάλη δυναμική και μπορεί να δημιουργήσει και ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, για αυτό καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να φροντίσουμε παραπάνω τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές μας συσκευές σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως θα βγούμε περισσότερο κερδισμένοι αν εκτός από το να κρατήσουμε αποστάσεις κρατήσουμε και τη ψυχραιμία μας σε ορισμένα ζητήματα, καθώς οι παρορμητικές κινήσεις μπορεί να μας οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούμε.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό ταύροι (Λέοντες, Σκορπιοί, Ταύροι και Υδροχόοι) και έχουν γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Επίσης όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 11η ως και την 15η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ Άρη, Κρόνου και Ουρανού δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι συνετός με τα έξοδα, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποια εκεί που δεν το περιμένεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτοί οικονομικοί λογαριασμοί μεταξύ φίλων καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τους διευθετήσεις, καθώς όσο παραμένουν σε εκκρεμότητα θα δημιουργούν ένα υπόβαθρο για διαφωνίες και ίσως και ρήξη σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να ενισχύσει την εσωτερική ανησυχία που έχεις ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα. Έτσι λοιπόν είναι πιθανό να κάνεις κάποιες παράτολμες κινήσεις ιδιαίτερα στη δουλειά ή να αντιδράσεις με ένταση σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάσαι πως η οποιαδήποτε δράση αφενός μπορεί να έχει και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη πλευρά, αφετέρου ίσως να δημιουργήσει προβλήματα σε επαγγελματικές πολύ πιθανό και οικογενειακές σχέσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου το ταυ-τετράγωνο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο στενό ή στο φιλικό σου περιβάλλον. Ενδεχομένως να προσεγγίσεις εντελώς διαφορετικά κάποια ζητήματα, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία δυσφορία ή να εγείρει αντιπαραθέσεις σε παρέες και συζητήσεις. Όσο περισσότερο «ρίξεις λάδι στη φωτιά» τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργηθούν οριστικές ρήξεις σε κάποιες σχέσεις. Ακόμα αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέχεις τις μετακινήσεις και την οδήγησή σου, που χρειάζεται να είναι πολύ συνετή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού ενδεχομένως να ενισχύσει κάποιες ανήσυχες σκέψεις σχετικά με τον οικονομικό τομέα. Ίσως να σε ανησυχεί η πορεία ενός οικονομικού θέματος ή να μπεις στη διαδικασία να δεις περισσότερο πως μπορείς να βελτιώσεις το ταμείο σου. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα σου, καθώς αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται καθόλου για τέτοιου είδους κινήσεις. 

ΛΕΩΝ

Λέων μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα αφορούν μία προσωπική σχέση ‘η μια συνεργασία. Ενδεχομένως η συμπεριφορά κάποιων προσώπων να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό τον εκνευρισμό να πάρει τα ηνία, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ακόμα και οριστικές ρήξεις σε κάποιες σχέσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού ενδεχομένως να εγείρει συναισθήματα τα οποία έχεις κρύψει μέσα σου και να φέρει αναμνήσεις από το παρελθόν. Τα παραπάνω φαίνεται πως θα αποτελέσουν ένα «εκρηκτικό συνδυασμό» για εσένα, που ίσως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις γεγονότα και ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάζουν το παρόν σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και σε μια αισθηματική υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα τα οποία φαίνεται πως θα εγείρουν αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον είναι πιθανόν να παρουσιάσει κάποια προβλήματα, καθώς με αυτή την όψη όλες οι διαφωνίες θα έρθουν με ένταση στο προσκήνιο. Προσπάθησε να διαφυλάξεις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και να μην «τραβήξεις το σχοινί» σε αυτές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού, θα τονίσει κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία. Ο τρόπος με τον οποίο θα τα προσεγγίσεις θα προκαθορίσει και την εξέλιξή τους, καθώς φαίνεται πως χρειάζονται συνετές κινήσεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες έχεις επενδύσει. Αυτή η όψη ίσως να καταδείξει τις σχέσεις οι οποίες έχουν κάνει τον κύκλο τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού θα δημιουργήσει μία «βιασύνη» η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε συζητήσεις και σε μετακινήσεις δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ατυχήματα. Να θυμάσαι πως οι βιαστικές κινήσεις δεν ενδείκνυνται για αυτές τις ημέρες, για αυτό θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τις μετακινήσεις σου αλλά και με την οδήγησή σου. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ίσως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως θα βγεις κερδισμένος αν καταφέρεις να τον «κρύψεις». 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια ζητήματα τα οποία θα φέρουν στο προσκήνιο συναισθήματα και γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από αυτά και να επικεντρωθείς στο «τώρα», μιας και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεις τη συναισθηματική αναστάτωση, η οποία μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την καθημερινότητα σου. Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή αυτές τις ημέρες είναι ο οικονομικός, μιας και αυτή η όψη αυξάνει τις πιθανότητες εξόδων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού θα σε βάλει στη διαδικασία ξεκαθαρισμάτων στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Κάποια γεγονότα ή αλλαγές σε κάποια δεδομένα που υπάρχουν σε αυτές θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι τόσο ευχάριστες όμως θα είναι απαραίτητες. Αυτή η όψη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι σχέσεις που έχουν τη μέγιστη σημασία για εσένα, ώστε να βρεις τρόπο να τις διαφυλάξεις και να τις ενισχύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη του Κρόνου και του Ουρανού θα σε ωθήσει να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες παραμένουν «άλυτες» και τώρα με αυτή την όψη φαίνεται πως θα αναμοχλευθούν, όμως αξίζει να θυμάσαι το ρητό που λέει πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ρόλο στον τρόπο που θα διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα, καθώς θα σε επηρεάσουν αρκετά με τη γνώμη τους, για αυτό επίλεξε τα με προσοχή.

https://www.zwdia24.gr/