ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

Η Σελήνη με τον Ουρανό και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνουν αλλαγές αλλά πιθανά και ανατροπές. Η ευελιξία στις κινήσεις μας και η διαλλακτικότητα στις σκέψεις μας είναι τα κλειδιά της ημέρας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα αξιών έρχονται στο τραπέζι προς διερεύνηση. Αφιερώστε χρόνο πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις και αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές σήμερα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό σήμερα στο ζώδιο σας ενεργοποιεί έντονα την ανάγκη για αλλαγή. Οι σκέψεις θα είναι πολλές και θα πρέπει να κάνετε έναν καλό διαχωρισμό ώστε να επιλέξετε τις πιο δημιουργικές σχετικά με την εικόνα και την προβολή σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν είναι για πολλές δράσεις οι οποίες δεν έχετε κάνει πρώτα έναν καλό σχεδιασμό. Η ευελιξία σας θα είναι αρωγός της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, είναι στιγμή κατά την οποία μπορείτε να κάνετε την διαφορά στον τομέα της επιλογής σας. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας επιλέγοντας την πιο δημιουργική οδό.

Για τους Λέοντες, σημαντικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα προς διερεύνηση. Η αλλαγή και η διαλλακτικότητα θα πρέπει να είναι οι κύριες ιδιότητες που θα χρησιμοποιήσετε για να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, σήμερα ακολουθήστε την ροή χωρίς φόβο ακόμη και αν σας εκπλήσσει. Είστε ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και μπορείτε να καταλάβετε πότε κάτι λειτουργεί υπέρ σας και πότε πρέπει να πάρετε εσείς τα ηνία.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες γνωρίζετε πως θα σας φορτίσουν ψυχικά. Αξιολογήστε σωστά και με λογική ότι κινητοποιείται αυτή την στιγμή πριν κάνετε το επόμενο βήμα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό απέναντί σας ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας αυτή την στιγμή. Προσπαθήστε να μην χάσετε το δίκιο σας λόγω του παρορμητισμού σας.

Για τους Τοξότες, αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια αλλαγή προς όφελός σας. Μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία μπορεί να βελτιωθεί αν είστε ανοιχτή/ός και διαλλακτική/ός.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη να οριοθετήσετε τον χώρο σας και να δείξετε την δυναμική και καινοτομία σας θα είναι έντονη σήμερα. Εστιάστε σε ότι πραγματικά θα βοηθήσει σε αυτή την διαδικασία και θα φέρει αυτό που ζητάτε.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού σήμερα θα πρέπει να τα εξετάσετε με ηρεμία. Πριν από κάθε σημαντική απόφαση εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε αυτή τη στιγμή και δράστε με διορατικότητα, όπως γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με την ταχύτητα του φωτός. Αν δείτε πως κάτι δεν οδηγεί εκεί που θέλετε θα πρέπει ευέλικτα να αλλάξετε διαδρομή πλεύσης.https://astroguide.gr/