Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου μας φέρνει σε επαφή με τις αξίες και ότι πολύτιμο έχουμε αυτή την στιγμή στην ζωή μας. Παρόλο τις προκλήσεις που φέρνουν τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα, μας βοηθά να πάρουμε χαρά ακόμη και μέσα από απλά πράγματα τα οποία όμως μας δίνουν την αίσθηση ασφάλειας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, οι αξίες σας αυτή την στιγμή είναι πρώτη επιλογή. Μπορεί να μην είναι εύκολο να διεκδικήσετε ότι ποθείτε με τον πιο εύκολο τρόπο αλλά είναι σημαντικό να επιμείνετε εστιασμένη/η στον στόχο σας.

Για τους Ταύρους, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβάλετε στο κόσμο τις ικανότητές σας. Είναι σημαντικό παρόλα τα εμπόδια να παραμείνετε σε αυτή τη θέση.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτές τις ημέρες ακόμη και αντιφατικές μεταξύ τους. Καλό θα είναι να μην καταλήξετε σε συμπεράσματα εκτός και αν έχετε σκεφτεί όλα τα δεδομένα και τις παραμέτρους.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας υπόσχεται μια νέα πραγματικότητα για εσάς και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό αν για αυτή την νέα κατάσταση χρειάζεται να κάνετε αλλαγές. Παραμείνετε συντονισμένη/ος με τις επιθυμίες σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια “καλή” πράξη με την οποία θα νιώσετε ιδιαίτερη χαρά. Η γενναιοδωρία σας και η μεγαλοπρέπεια σας μπορεί να λάμψει μέσα από τις δράσεις σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα στην σωστή σειρά εάν το επιθυμήσετε. Οι ιδέες σας είναι καλές και έχετε την εύνοια να φέρετε με ευελιξία τα πράγματα και τις καταστάσεις με το μέρος σας.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και αν τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν γίνονται ακριβώς όπως τα θέλετε δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Δώστε χώρο και χρησιμοποιήστε την διπλωματική σας ικανότητα όσο καλύτερα γίνεται παρόλο το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις και συνδέσεις κάθε είδους έχουν μπει στο μικροσκόπιο τον τελευταίο καιρό. Κρατήστε για λίγο ακόμη μια ουδέτερη στάση βολιδοσκοπώντας την κατάσταση. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε.

Για τους Τοξότες, διάφορες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας τις τελευταίες ημέρες για δράσεις τις οποίες θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Η βιασύνη δεν θα είναι αρωγός σήμερα, απεναντίας μπορεί να φέρει αντίθετο αποτέλεσμα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα πάρτε τις αποστάσεις σας από καταστάσεις ή ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει δυναμική μεταξύ σας. Είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι έχει αξία και είναι πολύτιμο για εσάς.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και να έχετε τον πλήρη έλεγχο είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες. Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε έναν καλό έλεγχο πριν την όποια δράση σας.

Για τους Ιχθύες, είναι σημαντικό για εσάς ειδικά αυτή την περίοδο να είστε σε επαφή με ότι σας γεμίζει χαρά. Ακόμη και αν δεν παράγετε κάτι το ιδιαίτερο ή το ουσιαστικό χρειάζεστε να νιώθετε χαλαρά και ήρεμα.

https://astroguide.gr/