ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Αφροδίτη ακόμη απέναντι από τον Κρόνο και η σχέση τους με τον Ουρανό δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής ειδικά σε ότι αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου από το απόγευμα και μετά μας φέρνει πιο κοντά με αληθινά συναισθήματα και ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τα εμπόδια τα οποία μπαίνουν στον δρόμο σας. Μην χάσετε τον στόχο σας αν είστε σίγουρη/ος πως είναι δημιουργικός και θα πάρετε χαρά από αυτόν.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος και να κάνετε την διαφορά σε κάτι που ασχολείστε θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Θέστε τα όρια σας και βάλτε την δυναμική σας σε δημιουργικό πλαίσιο.

Για τους Διδύμους, σήμερα πιθανά να χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ακουστούν τα μηνύματά σας. Καλύτερα να κάνετε την προσπάθειά σας όσο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, μέχρι το μεσημέρι.

Για τους Καρκίνους, λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί το τοπίο γύρω σας να είναι θολό. Μην αφεθείτε στις σκέψεις σας. Αξιολογήστε το χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τους Λέοντες, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Κρόνο τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις και οι συνεργασίες παίρνουν αρκετή από την ενέργειά σας. Καλό θα είναι να είστε θετική/ός σε πιθανές αλλαγές.

Για τους Παρθένους, σήμερα οι σκέψεις παίρνουν αρκετή από την ενέργειά σας. Αν νιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε παρά να αφιερωθείτε σε κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην καθημερινότητά σας καλό θα είναι να το σεβαστείτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους και ομάδες οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάτι που κάνετε αυτή την στιγμή και θέλετε να το ολοκληρώσετε. Δεν είναι εύκολη η ημέρα αλλά έχετε την δυναμική και την διπλωματία που χρειάζεται.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θέλετε να λειτουργήσετε περισσότερο ελεύθερα, σταθερά και καθοριστικά. Μπορείτε να το κάνετε αν έχετε σκοπό να αναλάβετε εσείς η ίδια/ο ίδιος την ευθύνη των επιλογών σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα δώστε προσοχή σε επικοινωνιακά ζητήματα ειδικά με το άμεσό σας περιβάλλον ή τους συγγενείς. Κρατήστε σταθερή θέση αν είστε σίγουρη/ος πως αυτή είναι η ενήλικη δράση που πρέπει να κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται αν δημιουργηθούν διλλήματα ανάμεσα σε κάτι που θέλετε και είναι πολύτιμο για εσάς και τους τρόπους που θα το καταφέρετε. Καλό θα είναι να μην πάτε τα πράγματα στα άκρα αλλά να ψάξετε για λύσεις που εμπεριέχουν περισσότερο ευελιξία και διπλωματία.

Για τους Υδροχόους, προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες για εκ νέου αξιολόγηση. Η λογική επικρατεί μέχρι το απόγευμα ενώ τα συναισθήματα θα πάρουν τα ηνία από το απόγευμα και μετά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα λειτουργείτε καλύτερα από το απόγευμα και μετά γιαυτό καλύτερα να οργανώσετε να κάνετε σημαντικά πράγματα για εσάς από τότε και μετά. Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι πλαισιωμένη και οριοθετημένη.https://astroguide.gr/