ΑΝΟΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ. . .

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου λίγο μετά την Νέα Σελήνη μας ωθεί να συνδεθούμε με βαθύτερες ανάγκες. Η θετική της σχέση με τον Ποσειδώνα δίνει ένα άνοιγμα ψυχής και μας βοηθά να βρούμε ή τουλάχιστον να οραματιστούμε τρόπους με τους οποίους θα λάβουμε την συναισθηματική τροφή που ζητάμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάστε σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Οι καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστείτε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε να λάβετε συναισθηματική τροφή.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία αυτή την στιγμή γίνεται περισσότερο ουσιαστική. Μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας μπορείτε να πάρετε ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει αλλά και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχει υπάρξει απόσταση τελευταία.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής για λίγες ημέρες ακόμη σας φέρνει νέες ιδέες και σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο θα μονοπωλήσει το επόμενο διάστημα.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας νωρίς το πρωί και για όλο τον Σεληνιακό μήνα που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με πραγματικές αξίες και ταλέντα σας. Βελτίωση θα υπάρξει και στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη με τον Άρη στο ζώδιο σας μπορεί να ανεβάζουν τους παλμούς αλλά ο Κρόνος απέναντι δεν σας αφήνει να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε. Σήμερα οι πολλές σκέψεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Παρθένους, η κοινωνικότητά σας αλλάζει αυτή την στιγμή και μέσα από επαφές και νέους ανθρώπους μπορείτε να κερδίσετε έδαφος σε κάτι που θέλετε. Μην αφήσετε κάλεσμα ή πρόταση ανεκμετάλλευτη.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα είναι κινητοποιημένα και είναι γεγονός πως έχετε την καλή διάθεση να τα διευθετήσετε. Προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που άλλοι άνθρωποι ή συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι το οποίο σας ταξιδεύει. Είτε αφορά πράγματι ένα ταξίδι ή την οργάνωσή του είτε ένα όραμα το οποίο αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες ανάγκες έχουν έρθει στην επιφάνεια και ζητούν να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να τις πραγματοποιήσετε. Επαφές με συγγενείς ή ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σας θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις συνδέσεις κάθε είδους. Η ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων θα πρέπει να γίνει με τακτ και μαεστρία. Διαφορετικά κινηθείτε μόνη/ος στην κατεύθυνση που έχετε επιλέξει.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος στο ζώδιο σας, η Αφροδίτη με τον Άρη απέναντι σας και η Σελήνη με τον Ήλιο σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι βοηθητικές ενέργειες για πράγματα και δράσεις για τις οποίες δεν έχει γίνει καλός σχεδιασμός. Ειδικά αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στο πρόγραμμά σας θα πρέπει να λειτουργήσετε αρκετά ευέλικτα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας ταξιδέψει σε κόσμους που αισθάνεστε οικεία, σε ονειρικούς προορισμούς.https://astroguide.gr/a