Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 13 Ιουλίου 2021, πως θα σε επηρεάσει;

Φούλα Γρηγοροπούλου
Η Αφροδίτη και ο Άρης συμπορεύονται στο ίδιο ζώδιο -το Λέοντα- και θα συναντηθούν με ακρίβεια στη 19η μοίρα του παραπάνω ζωδίου. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου και θα δημιουργήσει ένα φλογερό κλίμα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Αν μπορούσαμε να δώσουμε ένα τίτλο σε αυτή την όψη θα ήταν «Ο χορός των εραστών». Η Αφροδίτη η Θεά του έρωτα που σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες μας -είτε πρακτικές είτε αισθηματικές είτε οικονομικές- θα συναντήσει τον Άρη το Θεό του πολέμου που έχει να κάνει με τις επιθυμίες μας. Από την παραπάνω συνάντηση οι ανάγκες και οι επιθυμίες θα βρουν ένα κοινό πεδίο δράσης καθώς θα ταυτίζονται απόλυτα!

Αυτή η όψη θα δημιουργήσει ένα πολύ θερμό και ερωτικό κλίμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει σημαντικά όλα τα ζώδια το καθένα σε διαφορετικό τομέα. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξουν πολλοί που θα νιώσουν έντονα δημιουργικοί που θα «ερωτευτούν» μία νέα δημιουργική δραστηριότητα, τη δουλειά τους ή κάποιους στόχους που έχουν κατά νου.

Ακόμα φαίνεται πως θα δημιουργηθούν αρκετά ειδύλλια τα οποία θα «φουντώσουν» μέσα σε αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρχουν και αρκετές ερωτικές περιπέτειες, δείχνοντας πως αυτές οι ημέρες τα καλοκαιρινά ρομάντζα θα έχουν την τιμητική τους!

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη;
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την παραπάνω σύνοδο είναι αυτά που ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς δηλαδή Κριοί και Τοξότες που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου τους. Ακόμα όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 16η έως και την 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει ένα πολύ ερωτικό κλίμα το οποίο προμηνύει αρκετές εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πώς θα υπάρξουν αφορμές για να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα αλλά και το πάθος μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος τα σενάρια υπό αυτή την όψη είναι αρκετά και μπορεί να δημιουργηθεί είτε ένα νέο φλογερό ειδύλλιο είτε και μία νέα ερωτική περιπέτεια! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Έτσι λοιπόν αυτές είναι που θα σε φέρουν κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα νιώσεις μία ακαταμάχητη έλξη. Μία νέα αισθηματική ιστορία φαίνεται πως θα ξεκινήσει αυτές τις ημέρες και σημαντικό ρόλο σε αυτή θα παίξουν τα έντονα συναισθήματα αλλά και η ψυχική ένωση που θα υπάρξει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η επικοινωνία που θα έχεις με αυτό το πρόσωπο όπως και μία συζήτηση θα είναι αρκετή για να ανάψουν τη «σπίθα» μεταξύ σας. Με αυτή την όψη φαίνεται πως θα δημιουργηθούν αρκετά φλερτ κάτι που δείχνει πως ακόμα και αν δεν υπάρχει στον ορίζοντα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο για εσένα, πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνιση του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εσένα και δεν αποκλείεται να αποτελέσει στη βάση όχι απλώς για ένα φλερτ αλλά για μία νέα σχέση! Σε πρακτικό επίπεδο αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα έξοδά σου, καθώς φαίνεται πως θα υπάρχει η τάση να παρασυρθείς από παρορμητικές και ακριβές αγορές! 

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα έχουν φλερτ, ενθουσιώδεις συζητήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα κερδίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον! Οι ερωτικές περιπέτειες αποτελούν άλλο ένα σενάριο των ημερών, όμως αυτές χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να αποδειχθούν «δίκοπο μαχαίρι». Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με αυτή την όψη θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα αναζωπυρώσουν το πάθος και το ενδιαφέρον μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αρχίσει να αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας». Αυτές τις ημέρες οι μυστικές συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους όπως επίσης και οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα καθώς αυτά θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τις βαθύτερες ανάγκες σου. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο Λέοντα θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 14/7 και θα δημιουργήσει ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ φίλων ή να συνειδητοποιήσεις πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο δεν σε βλέπει τελικά και τόσο φιλικά! Σε κάθε περίπτωση αυτή η όψη δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα ειδύλλια αλλά και αισθηματικές περιπέτειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μία ερωτική ατμόσφαιρα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο στη δουλειά το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ή είναι εξίσου πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως αρχίζεις να έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο δικό σου επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που θα ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα συνηγορεί σε μία γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που έρχεται από μακριά. Σε κάθε περίπτωση αυτές τις ημέρες το φλερτ θα έχει την τιμητική του καθώς και εσύ θα βρίσκεσαι σε καλή διάθεση αλλά και τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν. Οι έξοδοι με φίλους, οι κοινωνικές εκδηλώσεις και τα ταξίδια συνηγορούν σε νέα φλερτ, νέες γνωριμίες και νέες αισθηματικές περιπέτειες! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα αναζωπυρώσει ένα ειδύλλιο το οποίο έχει ξεκινήσει κατά το παρελθόν. Αυτή η σύνοδος ταυτίζει τις ανάγκες με τις επιθυμίες, εγείρει έντονα συναισθήματα και μπορεί να σε οδηγήσει και σε κάποιες ριψοκίνδυνες κινήσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Η αναθέρμανση ενός ειδυλλίου από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο όπως επίσης και μία νέα «περιπέτεια» που θα συνοδεύεται από έντονα και ίσως παρορμητικά συναισθήματα! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις προς το καλύτερο μία σχέση που ήδη έχεις. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να έχεις ιδέες οι οποίες θα αναζωπυρώσουν τα συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ίσως υπάρχουν «σκαμπανεβάσματα» σε αισθηματικές υποθέσεις καθώς αυτή η σύνοδος θα σε οδηγήσει να ζήσης κάποιες καταστάσεις «στο έπακρο», στα όρια και να αδιαφορήσεις για το μετά! 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο ζώδιο του Λέοντα και αυτή η σύνοδος θα αποτελέσει το «αλατοπίπερο» αυτών των ημερών. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή να παρατηρήσεις πως υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα τα οποία σε φλερτάρουν με τον τρόπο τους! Η καθημερινότητα θα αλλάξει για εσένα αυτές τις ημέρες μιας και φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της μία νέα αισθηματική ιστορία η οποία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!https://www.zwdia24.gr/