ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα μας σπρώχνει προς δημιουργικές οδούς. Εκτός της έντονης διορατικότητας και διαίσθησης που προσθέτει μας σπρώχνει να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους με θέρμη και περισσότερη ενσυναίσθηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ημέρα και θα μπορέσετε να συνδεθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Εκφράστε την μεγαλοπρέπειά σας στους ανθρώπους γύρω σας βοηθώντας τους με τον τρόπο που εκείνοι θα μπορέσουν να νιώσουν καλύτερα.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν στην πιο δημιουργική οδό. Το καλό που θα προσφέρετε θα σας επιστρέψει.

Για τους Διδύμους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε προσωπικά σας θέματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή από μια άλλη διαφορετική πλευρά. Αρχικά μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις αλλά αν είστε ευέλικτη/ος θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε με επιτυχία.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να διαβείτε κανάλια τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και δημιουργικά. Αφεθείτε στην ροή δείχνοντας εμπιστοσύνη.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία. Κρατηθείτε πάνω από τις καταστάσεις, εστιάζοντας σε βαθύτερες αξίες και έχοντας πίστη στην διαδικασία.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα απέναντι δημιουργούν μια ρομαντική και όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μιλήστε από την καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, η ευαισθησία σας είναι έντονη σήμερα και πιθανά να οδηγεί τα βήματά σας. Γιαυτό φροντίστε να είστε αρκετά γειωμένη/ος και προσφέρετε την βοήθειά σας σε αυτούς που την χρειάζονται χωρίς να περιμένετε απαραίτητα ανταπόδοση.

Για τους Σκορπιούς, μέσα από κοινωνικές επαφές σήμερα έρχεστε πιο κοντά σε ένα όνειρο, ένα όραμα, μια επιθυμία η οποία είναι βαθιά μέσα σας. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει και δείξτε πόσο έντονα κινητοποιημένος συναισθηματικά άνθρωπος είστε.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική χροιά στις σχέσεις και τις επαφές με άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Δείξτε την μεγαλοπρέπειά σας και δώστε τις πολύτιμες συμβουλές σας στοχεύοντας πάντα σε ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό μέλλον.

Για τους Αιγόκερους, αφήσετε σήμερα τις εμπνεύσεις σας να οδηγούν τα βήματά σας. Παρόλο τις πιθανές προκλήσεις θα είναι πολύ δύσκολο κάποιος ή κάτι να λειτουργήσει παραπλανητικά.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς θα είναι αισθητή σήμερα. Βάλτε μια σειρά και τάξη στα πράγματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Ο λόγος είναι είτε για να διευθετήσετε από κοινού καταστάσεις είτε για να βάλετε τα προσωπικά σας όρια και πλαίσιο.https://astroguide.gr/