ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΗ/ΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!

Με το Ήλιο απέναντι από τον Πλούτωνα σήμερα και αύριο μπορεί να νιώσουμε πως ο κόσμος αντιτίθεται στις δικές μας επιθυμίες ή πως οι αλλαγές που μας ζητούνται να κάνουμε δεν είναι αυτές που θέλουμε. Η πρόκληση είναι να είμαστε δυνατοί με την πιο θετική έννοια της λέξης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο συνδυασμός μεταξύ των πρέπει και των θέλω σας μπορεί να είναι δύσκολος αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να εναντιωθείτε με όλους και όλα. Καλύτερα να προσπαθήσετε να βρείτε την χρυσή τομή.

Για τους Ταύρους, οι εμπνεύσεις σας αυτή τη στιγμή είναι έντονες και θα μπορούσαν να σας δώσουν λύσεις σε κάτι που ψάχνετε να βρείτε. Καλό θα είναι να κρατήσετε τις σκέψεις σας για εσάς προς το παρόν και αργότερα, όταν θα είστε σίγουρη/ος, τις συζητάτε και με άλλους ανθρώπους.

Για τους Διδύμους, δεν σας χωράει ο τόπος αυτή τη στιγμή. Θέλετε να κάνετε αλλαγές και θέλετε να τις κάνετε τώρα αλλά δεν είναι σίγουρο αν έχετε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα. Καλύτερα να περιμένετε λίγες ημέρες πριν καταλήξετε.

Για τους Καρκίνους, αυτό το διάστημα με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αρχίζετε να κατανοείτε σε βάθος ποίο πρέπει να είναι το επόμενο σας βήμα. Ο τρόπος μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρος ή άλλοι άνθρωποι να μπαίνουν εμπόδιο, προς το παρόν.

Για τους Λέοντες, σήμερα οι σκέψεις είναι πολλές και ο συλλογισμός σας τρέχει. Κάντε τις απαραίτητες εσωτερικές κυρίως διεργασίες και κινηθείτε ευέλικτα αυτές τις ημέρες ώστε να έχετε οφέλη.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά άνθρωποι από τον κοινωνικό σας κύκλο ή άτομα τα οποία μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία που σας δίνεται και δράστε ανάλογα την περίπτωση.

Για τους Ζυγούς, σήμερα τα πράγματα δεν έρχονται όσο εύκολα θα θέλατε γιαυτό θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τις καταστάσεις και τα δεδομένα από μια περισσότερο αντικειμενική πλευρά. Οι επιθυμίες σας είναι στα ύψη αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στάση και ο απαραίτητος χρόνος για να έρθει η επίτευξή τους.

Για τους Σκορπιούς, νέα πράγματα, ιδέες, εμπνεύσεις έρχονται αυτές τις ημέρες αναζωπυρώνοντας ένα όνειρο σας. Καλό όμως θα είναι να κάνετε μια κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε πριν την όποια δράση σας.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες ή τις πεποιθήσεις σας είναι έντονα κινητοποιημένα αυτή τη στιγμή. Η σωστή εκτίμηση δεν γίνεται σε εκβρασμό ψυχής και οι παρορμητικές δράσεις δεν θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα και αύριο χρειάζεται να βάλετε όλη την μαεστρία σας σε θέματα που σχετίζονται με συνδέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Το όφελος θα μπορούσε να είναι μεγάλο αν δείξετε την δύναμή σας αλλά με θετικό τρόπο.

Για τους Υδροχόους, ένα καθημερινό ζήτημα που πιθανά αφορά και την εργασία σας μπορεί να σας προβληματίσει αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο και χρόνο στις σκέψεις σας επιλέγοντας τις πιο αντικειμενικές.

Για τους Ιχθύες, μια δημιουργική κατάσταση θα μπορούσε να προκύψει αυτή τη στιγμή ή να προχωρήσει μια ήδη υπάρχουσα. Αφιερώστε χρόνο και κυρίως την θετική σας ενέργεια.https://astroguide.gr/