ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ. . .

Η Σελήνη στον Σκορπιό μας βοηθά να εμβαθύνουμε δρώντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ο Ουρανός απέναντι δημιουργεί μια αίσθηση του επείγοντος η οποία θα πρέπει να αξιολογηθεί αντικειμενικά, την ανάλογη στιγμή, ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα σημερινά πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά ζητήματα που αφορούν κυρίως την συναισθηματική ή υλική σας ασφάλεια. Δράστε με σύνεση και ώριμη σκέψη.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στην πρώτη γραμμή σήμερα. Ενδέχεται άλλοι να σας βοηθήσουν να βγείτε από κάποια κατάσταση ή ένα δίλλημα που έχει προκύψει.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε πράγματα και υποθέσεις που είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Εστιάστε σε κάτι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον ή που είναι πρωτότυπο.

Για τους Καρκίνους, σήμερα δώστε σημασία σε ότι μπορεί να γίνει μέσα από συνεργασία ή ομάδες ανθρώπων. Μια νέα ματιά στα πράγματα ή μια νέα γνωριμία θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού ή προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο σήμερα. Αξιολογήστε καλά τις καταστάσεις χωρίς παρορμητισμούς αλλά και χωρίς ανούσια πείσματα.

Για τους Παρθένους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση ή να σας διευκολύνουν σε κάτι που ασχολείστε και θέλετε να ολοκληρώσετε. Αφεθείτε και εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αφιερώστε χρόνο και κυρίως ενέργεια σε κάτι που πραγματικά αξίζει τον κόπο. Αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο όλων είναι να νιώθετε ασφαλής και σίγουρη/ος για τις κινήσεις σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας και ο Ουρανός απέναντι σας ωθούν να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα τα οποία έχουν αξία και μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο. Σας βοηθά να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις γύρω σας και κυρίως πού δίνετε/χαρίζετε την πολύτιμη βοήθεια και ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, σκέψεις μπορεί να νιώθετε πως σας κρατούν μακρυά από κάτι που θέλετε σήμερα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εσωτερικές διεργασίες γίνονται οι οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε πιο αποτελεσματική/ός σε αυτό που κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Κάτι δημιουργικό είναι στα σκαριά ή άνθρωποι έρχονται για να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε ένα δικό σας επίτευγμα.

Για τους Υδροχόους, καλό θα είναι σήμερα να μείνετε μακρυά από καταστάσεις οι οποίες είτε σας αγχώνουν είτε σας απωθούν για κάποιον λόγο. Δεν είστε υποχρεωμένη/ος να μπείτε σε διαδικασίες τις οποίες δεν νιώθετε ψυχικά έτοιμη/ος ή δεν έχετε την διάθεση αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, αν δεν οργανώνετε αυτή τη στιγμή ένα ταξίδι πιθανά η επικοινωνία σήμερα να σας ταξιδέψει με κάποιον τρόπο. Εμπιστευτείτε τη ροή και αφεθείτε σε οτιδήποτε διεγείρει την φαντασία σας.https://astroguide.gr/a