ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ. . .

Η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με την Σελήνη και τον Ποσειδώνα σήμερα στο στοιχείο του Νερού μας βοηθά να εισέλθουμε σε βαθύτερα κανάλια βρίσκοντας τον λόγο ή/και την αιτία μιας κατάστασης που μας απασχολεί ή μας προβληματίζει. Επίσης μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με ένα βαθύτερο όνειρό μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρωγός σήμερα στις κινήσεις σας. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή και δώστε την ενέργειά σας στην κατεύθυνση που ορίζει η καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας και η ευνοϊκή της σχέση με Ήλιο και Ποσειδώνα σας βοηθά σήμερα να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά. Να είστε ανοιχτή/ός σε προσκλήσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους.

Για τους Διδύμους, σχετικά με ένα ζήτημα που σας ενδιαφέρει, σήμερα ενδέχεται να έχετε κάποια καλά νέα. Εστιάστε σε ότι μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική ή υλική στήριξη αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας φωτίζει τον δρόμο που έχετε επιλέξει. Η βοήθεια από τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα μεγάλη σήμερα και θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σχετικά με αυτό που κάνετε.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να αναμοχλεύετε πολύ προσωπικά σας θέματα. Είτε αφορά τον συναισθηματικό είτε τον επαγγελματικό τομέα μπορείτε σήμερα να βρείτε λύσεις.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά αρκεί να επικοινωνήσετε βαθιά και ουσιαστικά μαζί τους.

Για τους Ζυγούς, ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με την συναισθηματική ή υλική σας ασφάλεια είναι ανοιχτό αυτή τη στιγμή και μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Σταθείτε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη και ειδικά σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα και πιθανά να συνδέονται με το σπίτι ή την οικογενειακή σας ζωή. Δείτε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και κάντε ουσιαστικές κινήσεις.

Για τους Αιγόκερους, το άμεσο περιβάλλον σας με κάποιον τρόπο μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Στηριχτείτε σε ανθρώπους που αγαπάτε ή που εκτιμάτε την άποψή ή/και θέση τους.

Για τους Υδροχόους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις συνεργασίες σας ενδέχεται να προκύψει σήμερα. Ακούστε τί έχουν να σας πουν πριν προβείτε σε συμπεράσματα ή/και αποφάσεις.

Για τους Ιχθύες, πολύ καλή ημέρα για δράσεις που έχουν περισσότερο αφηρημένη έννοια ή στόχο. Εάν είστε καλλιτέχνης με οποιονδήποτε τρόπο έκφρασης, είναι σίγουρο πως θα πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

https://astroguide.gr/