ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη μας ταξιδεύει σήμερα. Η ανάγκη να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρουμε χαρά θα είναι το κύριο μέλημά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ευνοϊκή η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς σήμερα. Σας βοηθά να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο όχι μόνο σας ευχαριστεί αλλά ανοίγει τους ορίζοντες σας με κάποιον τρόπο.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε σε κάτι που θέλετε πολύ να συμβεί. Οι εσωτερικές διεργασίες δεν θα λείψουν αλλά το θάρρος σας θα είναι η ιδιότητα με την οποία θα προβείτε σε απαραίτητες ενέργειες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις συνδέσεις σας. Αυτό που είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας είναι οι αξίες σας και ο στόχος που θέλετε να επιτευχθεί.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο σας δεν σας αφήνει λεπτό να ησυχάστε το τελευταίο διάστημα. Σήμερα μπορείτε να τολμήσετε να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα την οποία έχετε αναπτύξει.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να κάνετε παραγωγικές δράσεις από τις οποίες ο απώτερος σκοπός είναι η προσωπική ικανοποίηση. Δώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που πραγματικά μπορεί να σας φέρει χαρά.

Για τους Παρθένους, σήμερα είναι καλή ημέρα αν θελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη και αν αρχικά νιώσετε πως τα πράγματα δεν οδηγούν εκεί που θέλετε μην απογοητευτείτε. Παραμείνετε με επιμονή και ευελιξία στον στόχο σας.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά αρκεί να αφήσετε στην άκρη τα πρέπει και να εστιάσετε στα θέλω σας. Προσκλήσεις δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό δυναμικό σήμερα σας βοηθά να εξετάσετε εν νέου ζητήματα που σας δίνουν υλική ή συναισθηματική ασφάλεια. Μια νέα ματιά και επανεξέταση στα τωρινά δεδομένα θα προβεί πολύ χρήσιμη για το παρόν αλλά και το μέλλον.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας ανάβει τα αστέρια για εσάς. Κάντε σήμερα πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά και θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εξέλιξή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσε να είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου προτιμάτε να μείνετε με τις σκέψεις σας. Θα είναι μια καλή ιδέα μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε κάνετε το οποίο θα σας επανατοποθετήσει πιο σωστά, στον δρόμο προς την επίτευξη που ζητάτε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα άλλα άτομα ή ακόμη και ομάδες ανθρώπων μπορούν να στηρίξουν μια ιδέα ή ένα εγχείρημά σας. Δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχει περιθώριο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα μπορεί να προκύψει και να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα είναι το δυνατό σας χαρτί, απεναντίας, δράστε με βάση αυτό που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε https://astroguide.gr/