ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με τις δεσμεύσεις και την προσωπική μας ελευθερία. Οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, του Ήλιου με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Δία ενεργοποιούν ζητήματα αυτοελέγχου, σωστής εκτίμησης των καταστάσεων και ισορροπίας τόσο σε επίπεδο σχέσεων, προσωπικών/επαγγελματικών, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ενέργεια της Πανσελήνου εστιάζει την ενέργειά της σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργική πλευρά της ζωής σας. Ένα νέο εγχείρημα ή κάτι που ήδη ασχολείστε και έχετε δώσει την δυναμική σας το τελευταίο διάστημα μπορεί να σας δώσει χαρά. Ωστόσο αλλαγές ενδέχεται να είναι αναγκαίες και απαραίτητες.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά θέματα φέρνει στην επιφάνεια η σημερινή Πανσέληνος. Η διερεύνηση των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας θα είναι απαραίτητη και θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμη περισσότερο ελεύθερη/ός.

Για τους Διδύμους, η Πανσέληνος κινητοποιεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι φέρνοντας γεγονότα από το εξωτερικό περιβάλλον ή αυξάνει την προσωπική σας ανάγκη για επαφή και σύνδεση με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι άλλοι γύρω σας, καλό θα είναι να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά θα κάνει εσάς να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί βαθύτερα όνειρα και επιθυμίες. Αυτό θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις σε σχέση με το περιβάλλον σας αλλά το σημαντικό είναι να εστιάσετε σε αυτό που λέει η καρδιά σας και στο δικαίωμα της προσωπικής επιλογής και ελευθερίας να προχωρήσετε τα πράγματα κατά βούληση.

Για τους Λέοντες, η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα σας με το ζώδιο του Υδροχόου απέναντι οπότε οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους με κάποιον τρόπο ενεργοποιούνται αυτή τη στιγμή. Το στοίχημα είναι να συνδυάσετε παραγωγικά αυτό που θέλετε να κάνετε εσείς αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας να σας βοηθήσουν με τον τρόπο που μπορούν.

Για τους Παρθένους, οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης και της Αφροδίτης γίνονται στο ζώδιο σας, οπότε η δυναμική της Πανσελήνου είναι έντονη και για εσάς επηρεάζοντας σας άμεσα. Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα., εργασία ή υγεία μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να κάνετε τις απαραίτητες εσωτερικές κυρίως διεργασίες σκεπτόμενη/ος τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος και αυτόνομη/ος.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος είναι πολύ βοηθητική σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναπτύξετε είτε την κοινωνικότητά σας είτε για να βοηθηθείτε από άλλους σε κάτι που έχετε βάλει στόχο. Το μόνο εμπόδιο θα είναι μια πιθανή άκαμπτη θέση που μπορεί να έχετε υιοθετήσει και την οποία πρέπει να την διαχειριστείτε με κάποιον τρόπο για δικό σας όφελος.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα φέρνει η σημερινή Πανσέληνος στο προσκήνιο πιθανά με μια δόση δραματοποίησης, όπως κάθε Πανσέληνος. Κρατήστε την αντικειμενική ματιά ενεργή και μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να διαταράξουν τις ισορροπίες που με κόπο έχετε καταφέρει να κρατήσετε – όπου πιστεύετε πως είναι απαραίτητο να συνεχίσουν να υπάρχουν -.

Για τους Τοξότες, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας πιέζει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα ή καταστάσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς και το μέλλον σας. Τα όρια είναι απαραίτητα να μπουν όπου νιώθετε πως είναι απαραίτητο για την δική σας ελευθερία και αυτονομία. Ένα ταξίδι έρχεται στο προσκήνιο ή είναι η δική σας ανάγκη να το πραγματοποιήσετε.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών ενεργοποιεί η συγκεκριμένη Πανσέληνος και σας βάζει στη διαδικασία βαθύτερων σκέψεων. Είτε αφορά ένα οικονομικό ζήτημα είτε κάτι πολύτιμο που θέλετε να διατηρήσετε ή να φέρετε στη ζωή σας, καλό είναι να δώσετε την ενέργειά σας επενδύοντας και οριοθετώντας το δικό σας προσωπικό τερέν.

Για τους Υδροχόους, η σημερινή Πανσέληνος στο άξονα σας με το ζώδιο του Λέοντα απέναντι, ενεργοποιεί οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον σας. Σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητες και τα ταλέντα σας ή να βγείτε μπροστά με τον οποιοδήποτε τρόπο, κατακτώντας ότι είναι πολυτιμότερο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, η Πανσέληνος στον Υδροχόο κινητοποιεί βαθύτερα συναισθήματα δικά σας καθώς και προσωπικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στους τρόπους που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξή τους χωρίς υποχρεωτικά να πρέπει να συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι στα σχέδιά σας. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

https://astroguide.gr/