ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. . .

Ο Ερμής σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δυσκολίες κυρίως στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Οι σκέψεις μας μπορεί να έχουν έντονη την υπερβολή ή την εμμονή οπότε θα πρέπει να προσέξουμε τί δράσεις δημιουργούμε μέσω αυτών των σκέψεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή το σπίτι σας. Οι προσωπικές ή οι επαγγελματικές σας σχέσεις ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος από το πρόγραμμά σας.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σήμερα θέλουν την προσοχή σας. Προκλήσεις ενδέχεται να δημιουργηθούν αν χαθούν οι ισορροπίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία συνδέονται με συγγενείς. Επίσης δεν είναι πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή να κάνετε συζητήσεις σχετικά.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπαίνουν πολύ εύκολα στο στόχαστρο και δεν είναι σίγουρο αν το αποτέλεσμα θα σας χαροποιήσει. Με σύνεση και προσοχή το τί λέτε και πώς πράττετε.

Για τους Λέοντες, δεν είναι πολύ καλή ημέρα για εξωτερικές δράσεις. Καλύτερα να ξεκουραστείτε και να κάνετε μια ανάπαυλα από πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας έχουν κουράσει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε χώρο και χρόνο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και επικοινωνείτε. Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για συζητήσεις για τις οποίες νιώθετε εξαρχής πως μπορεί να σας φορτίσουν. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα, συζητήσεις και συναναστροφές σήμερα θα πρέπει να προχωρήσουν με σύνεση. Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο στον συνομιλητή σας πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν αυξημένο ποσοστό κινδύνου. Λειτουργείστε εκ του ασφαλούς στον τομέα που θέλετε να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, κοντινές σχέσεις και επαφές με οικείους σήμερα θα πρέπει να τις προσέξετε. Η επιφυλακτικότητα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάνοντας τα βήματά σας με ασφάλεια.

Για τους Αιγόκερους, εκ φύσεως είστε από τους ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά τί πρέπει να κάνετε και πότε να το κάνετε. Σήμερα όμως μπορεί να χαθεί εύκολα το παιχνίδι, γιαυτό λειτουργείστε με ακόμη μεγαλύτερη σύνεση.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας σπρώχνει να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πολύ καλά το επόμενό σας βήμα.

Για τους Ιχθύες, βαθύτερα συναισθήματα κινητοποιούνται σήμερα και μπορεί να σας κρατήσουν με τις σκέψεις σας. Αυτό είναι καλό αν ο σκοπός είναι η αναθεώρηση. Διαφορετικά προσέξτε να μην μπείτε σε σκέψεις οι οποίες θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

https://astroguide.gr/