26/7 ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΑΡΑ. . .

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων μας ωθεί να είμαστε γενναιόδωροι, επεκτατικοί αλλά και ανοιχτοί στην παραπλάνηση. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας ταξιδέψει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι το οποίο αντιστέκεται. Δείξτε επιείκεια και ανοίξτε την καρδιά σας εκεί που νιώθετε ασφαλής.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη ροή ακόμη και αν δεν είστε σίγουρη/ος που θα σας οδηγήσει. Τα φώτα της ομίχλης θα πρέπει να τα έχετε ανοιχτά για να έχετε επαφή με την αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων.

Για τους Διδύμους, συνδυάστε παραγωγικά τις επιθυμίες σας με τις δράσεις σας σήμερα ακόμη και αν νιώθετε πως κάτι καθυστερεί. Η αντικειμενική ματιά στα πράγματα θα σας βοηθήσει να είστε σε επαφή με το εδώ και τώρα.

Για τους Καρκίνους, ένας στόχος, μια ιδέα ή μια σκέψη μπορεί να σας ενθουσιάσει σήμερα. Κρατήστε αυτή την αίσθηση και προσπαθήστε να οραματιστείτε τις αλλαγές που πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας θα μπορούσε να σας αποπροσανατολίσει σήμερα αλλά είστε αρκετά σταθερή/ος ώστε να αφήσετε να επηρεάσει τις δράσεις σας. Μην παραμελείτε τη προσωπική σας ζωή.

Για τους Παρθένους, το πάντρεμα της Σελήνης με τον Δία απέναντι σας θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε ένα καλό ζύγισμα των καταστάσεων κρατώντας την αντικειμενική ματιά ενεργή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια για να συντονιστείτε πλήρως με τα ζητούμενα της ημέρας και του προγράμματός σας. Καλύτερα να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο για εσάς.

Για τους Σκορπιούς, ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες σας χαλαρώνουν. Οι εξελίξεις μπορεί να τρέχουν αλλά εσείς σήμερα χρειάζεστε ενέργεια για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να κρατήσετε τα όνειρά σας ενεργά. Η πίστη σε ένα ιδανικό γίνεται στόχος κάτι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Αιγόκερους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας μόνο σε ανθρώπους που πιστεύετε πως θα τις εκτιμήσουν σωστά. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε πολύτιμες πληροφορίες με εκείνους που εμπιστεύεστε.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οικονομικές συναλλαγές. Απεναντίας, χαρείτε μέσα από δημιουργικές ασχολίες και δραστηριότητες με τις οποίες νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Δία στο ζώδιο σας δεν σας αφήνουν να περάσετε απαρατήρητη/ος ότι και αν κάνετε σήμερα. Εκμεταλλευτείτε το όσο αφορά τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

https://astroguide.gr/