ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ. . .Η Σελήνη μαζί με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να θολώνουν λίγο τα νερά αλλά ταυτόχρονα δίνουν τη χάρη να μπορούμε να οραματιστούμε τους τρόπους με τους οποίους θα έρθουμε πιο κοντά σε έναν στόχο μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα σήμερα ταξιδεύουν και ενεργοποιούν ευαίσθητες προσωπικές περιοχές. Η διαίσθησή σας είναι πολύ ενεργή και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για δράσεις αλλά μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να σας ταξιδέψει.

Για τους Διδύμους, ένα επαγγελματικό θέμα σήμερα θα πρέπει να το δείτε πιο χαλαρά. Η ανάγκη να αφεθείτε στις σκέψεις σας και να πάρετε ικανοποίηση από σκέψεις οι οποίες μπορεί και να μην έχουν λογική υπόσταση θα είναι το μοτίβο της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά την εικόνα και τη προβολή σας. Αφεθείτε στις εμπνεύσεις σας να σας οδηγήσουν, ανοίγοντας για εσάς όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπροστά σας.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι σήμερα να μην ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα. Η ημέρα θέλει ανάλαφρες σκέψεις και κυρίως κινήσεις οι οποίες κινητοποιούνται από τα βάθη της ψυχής σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα απέναντι σας, σας βοηθά σε σχέσεις και συνδέσεις. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε την αντικειμενική εικόνα ενεργή και να μην παρασυρθείτε σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για κάτι που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε πολύ όμορφα πράγματα σε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασίας. Αφεθείτε στην ροή της δημιουργικότητάς σας.

Για τους Σκορπιούς, είναι ιδανική ημέρα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας εμπνέει σήμερα. Η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ανοίξει νέους δημιουργικούς δρόμους, παίρνοντας χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Τοξότες, οικογενειακά ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε πιο χαλαρά. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι σας φέρνει κοντά με τον άνθρωπό σας και αφήστε στην άκρη αυτή τη στιγμή ότι σας απομακρύνει από αυτόν.

Για τους Αιγόκερους, μπορείτε να ευεργετηθείτε από την επικοινωνία σήμερα με άτομα τα οποία σας εμπνέουν ή είναι κοντά σας και δρουν υποστηρικτικά. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα. Απεναντίας, εστιάστε σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και σας παρέχει ασφάλεια.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας ταξιδεύει ακριβώς εκεί που θα θέλατε να είστε αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, μπορεί να σας δείξει και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο https://astroguide.gr/