ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ!

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου μας βοηθούν να δράσουμε με σθένος βρίσκοντας τον κατάλληλο στόχο. Μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ευεργετική η θέση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας το δείχνει με κάποιον τρόπο. Δημιουργικές ασχολίες υπόσχονται περισσότερη σταθερότητα και χαρά.

Για τους Ταύρους, δικές σας σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Ταξινομήστε τις σκεπτόμενη/ος όλες τις εναλλακτικές και το πώς θα φέρετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο παρόν.

Για τους Διδύμους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εκφράστε τις επιθυμίες σας με ευελιξία αλλά και σταθερότητα.

Για τους Καρκίνους, σε ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα θα μπορούσατε να βοηθηθείτε. Είτε από άλλους ανθρώπους είτε από μια δική σας δράση φαίνεται πως αυτή τη στιγμή μπορείτε να το ελέγξετε ή να το μεθοδεύσετε καλύτερα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν ουσία και είναι ευεργετικά για εσάς θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ο στόχος είναι η υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Για τους Παρθένους, μπορεί να μην είναι απόλυτα αισθητό σήμερα αλλά η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας το επόμενο διάστημα. Κάντε έναν καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό με την μοναδική μεθοδικότητά σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ειδικά αν έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διατήρηση της ισορροπίας που πρεσβεύετε και αγαπάτε θα λειτουργήσει δημιουργικά.

Για τους Σκορπιούς, η παραγωγικότητά σας σήμερα είναι έντονη και αποδοτική. Νέες ευκαιρίες έρχονται και είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Λίγο περισσότερη προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με κάτι που σας δίνει χαρά. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα παίρνοντας ικανοποίηση για τις δυνατότητές σας. Παιδιά παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικογενειακό ζήτημα ενδέχεται να έρθει σήμερα στο προσκήνιο για το οποίο θα πρέπει να δώσετε την ενέργειά σας. Μπορείτε να παραμείνετε σταθερή/ός στις απόψεις σας αρκεί να είστε κατανοητή/ός για τις δράσεις ή τις αποφάσεις σας.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε πράγματα και καταστάσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο ευέλικτη/ος γίνεται.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να δώσετε σημασία μόνο σε πράγματα τα οποία σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια. Είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία παραμείνετε προς αυτή την κατεύθυνση για να πάρετε χαρά.https://astroguide.gr/