ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ. . .

Ο Αύγουστος ξεκινά με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μπορούμε να υποστηρίζουμε τις δικές μας πεποιθήσεις και να επικοινωνούμε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντα μας αλλά είναι απαραίτητο να δώσουμε χώρο κα χρόνο στους ανθρώπους που έχουμε κοντά μας να εκφράζουν και εκείνοι τις δικές τους αντιλήψεις και απόψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θα μπορούσατε να έχετε οφέλη από μια συνεργασία ή ανθρώπους που έχετε έναν κοινό στόχο. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός και κυρίως δεκτική/ός στις συζητήσεις μαζί τους.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σχετικά με κάτι προσωπικό που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Η διαλλακτικότητα είναι το κλειδί για να το πετύχετε, αφήνοντας πίσω πείσματα και εγωκεντρικές συμπεριφορές.

Για τους Διδύμους, σήμερα διάφορες σκέψεις μπορεί να σας μπερδέψουν στην προσπάθειά σας να βγάλετε άκρη. Καλό θα είναι να ψάξετε την αρχή του κουβαριού και να αφήσετε, εάν πιστεύετε πως αυτό θα σας οφελήσει, άλλους ανθρώπους να σας βοηθήσουν.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα μπορούν να διευθετηθούν καλύτερα σήμερα αν έχετε καθαρό μυαλό και είστε ανοιχτή/ή σε ιδέες οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Κάντε μια καλή διαχείριση βάσει των δεδομένων.

Για τους Λέοντες, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα κατά την οποία θα μπορούσατε να κάνετε αξιοσημείωτα βήματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας. Είναι όμως σημαντικό να μην βάλετε φρένο σε όποια συνεργασία μπορεί να βοηθήσει αυτό τον στόχο.

Για τους Παρθένους, καθημερινά πράγματα μπορεί να σας αγχώσουν σήμερα αν αφεθείτε σε χειρισμούς άλλων προς εσάς. Αντιθέτως, αν πάρετε τα ηνία και λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα, είναι μια ημέρα που μπορείτε να κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν ή μέσω αυτών να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα εγχείρημα που σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα. Μην αφήσετε πρόσκληση ανεκμετάλλευτη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε και φτιάξτε το πρόγραμμά σας κατά βούληση. Σεβαστές οι γνώμες των άλλων ανθρώπων και θα τις ακούσετε με υπομονή αλλά εσείς γνωρίζετε καλύτερα πως πρέπει να κινηθείτε για να φέρετε αυτό που ζητάτε.

Για τους Τοξότες, σήμερα εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας ανεξάρτητα το τί λένε οι άνθρωποι γύρω σας. Ακολουθήστε το πρόγραμμά σας με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να ενοχλήσετε άλλους αλλά και χωρίς να προσδοκάτε την βοήθεια τους.

Για τους Αιγόκερους, βαθύτερες ανησυχίες μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα είτε από δικές σας σκέψεις είτε από συζητήσεις που θα κάνετε με άλλους ανθρώπους. Σημαντικό είναι να είστε ανοιχτή/ός σε κάθε πρόταση ή προτροπή και μετά επιλέξτε την πιο συμφέρουσα για εσάς.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μέσα από σχέσεις ή συνεργασίες θα μπορούσατε να πάρετε ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει να προχωρήσει αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Μπορεί ψυχικές φορτίσεις να σας κρατούν λίγο πίσω ή να θέλετε να προχωρήσετε με πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά δεν πρέπει να σας βάλει σε αδράνεια.

https://astroguide.gr/