ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα το πρωί ενεργοποιεί απρόοπτα δεδομένα και καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να μας βγάλουν εκτός προγράμματος. Η ευέλικτη στάση είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε το ξαφνικό και απροσδόκητο. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι υποστηρικτική στο να δράσουμε προς την δική μας αυτονομία και προσωπική ικανοποίηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που αφορά γενικότερα τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Προσπαθήστε με ευελιξία να κινηθείτε προς την κατεύθυνση η οποία υπόσχεται μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία.

Για τους Ταύρους, οικογενειακά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την προσωπική σας ζωή σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με μεγάλη ευελιξία. Η προσαρμοστικότητα σας θα σας ανταμείψει.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα τριβελίζουν το μυαλό σας και πιθανά να νιώθετε κουρασμένη/ος. Θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά αρκεί να αποφύγετε άσκοπες επαφές και μετακινήσεις σήμερα.

Για τους Καρκίνους, ο χρόνος είναι χρυσός και εσείς σήμερα δεν πρέπει να τον σπαταλήσετε. Παραμείνετε εστιασμένη/ος στο στόχο σας και δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς αυτή τη στιγμή στη ζωής σας.

Για τους Λέοντες, ένα επαγγελματικό θέμα ή κάτι που ασχολείστε αυτή τη στιγμή και το θέλετε πολύ μπορεί να σας προβληματίσει είτε γιατί δεν προχωρά όπως θα θέλατε είτε γιατί δεν ξέρετε ποίο ακριβώς πρέπει να είναι το επόμενο βήμα. Με ησυχία και κυρίως χωρίς ανυπομονησία εξετάστε καλά τα δεδομένα.

Για τους Παρθένους, σήμερα αναζητάτε να βρείτε λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά αν αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να οδηγούν τις σκέψεις σας είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για τους Ζυγούς, καλό είναι σήμερα να παραμείνετε στα γνωστά, ότι έχει μελετηθεί και είναι καλά οργανωμένο. Οτιδήποτε καινούργιο και για το οποίο δεν νιώθετε απόλυτα σίγουρη/ος μπορεί να σας μπερδέψει και να σας αποδυναμώσει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σταθείτε στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Οι συνεργασίες ή καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι καλό θα είναι να τις προχωρήσετε με πολύ υπομονή και διαλλακτικότητα.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας ασχολία ή η εργασία σας σήμερα μπορεί να σας δυσκολέψει. Αν δείτε πως δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη ή να προχωρήσετε όπως θέλετε, καλύτερα αφήστε το για μια άλλη ημέρα, χωρίς πίεση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα παρόλο τις δυσκολίες μπορείτε να βρείτε άκρη αν επιμείνετε σε αυτό που θέλετε να φέρετε εις πέρας με υπομονή και ευελιξία. Τα εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά μπορείτε να κάνετε την διαφορά και να πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού σήμερα θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με το γάντι. Διαφορετικά ασχοληθείτε με ότι μπορείτε να κάνετε μόνη/ος χωρίς να χρειάζεται η βοήθεια των ανθρώπων που είναι κοντά σας.

Για τους Ιχθύες, μια είδηση ή κάτι που αφορά το άμεσό σας περιβάλλον σήμερα μπορεί να σας προβληματίσει. Μην βγάλετε τελικά συμπεράσματα πριν εξετάσετε όλα τα δεδομένα προσεκτικά.

https://astroguide.gr/