Ερμής στον Ζυγό από 30 Αυγούστου ως 6 Νοεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Βάσια Βέρτη
Ο Ερμής ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, μία διέλευση που θα διαρκέσει από τις 30 Αυγούστου ως 6 Νοεμβρίου 2021 και θα επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνούμε, που σκεφτόμαστε αλλά και το πεδίο ενδιαφερόντων μας. Το Εμείς γίνεται κυρίαρχο και προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τους γύρω μας, να μπούμε στη θέση τους και να γεφυρώσουμε χάσματα μέσα από τον διάλογο. Οι σχέσεις γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και οι σκέψεις μας περιτριγυρίζονται γύρω από την επίτευξη αρμονίας και ισορροπίας. Η διπλωματία και ο συμβιβασμός χαρακτηρίζουν τον τρόπο που εκφραζόμαστε, ενώ ίσως να ξεκινάμε και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να συζητάμε για αισθητική και ομορφιά.


ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Ερμή στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ζυγό, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Το διάστημα αυτό θα κάνεις περισσότερες συζητήσεις είτε με τον σύντροφό σου είτε με κάποιον συνεργάτη, επιδιώκοντας περισσότερη αρμονία και ισορροπία ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Επίσης, είναι πιθανό να δεχθείς κάποια πρόταση τις επόμενες ημέρες, η οποία θα σε βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του δεσμού σου ή της δουλειάς σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η πορεία του Ερμή στον 6ο ηλιακό σου οίκο σε παρακινεί να αναζητήσεις τρόπους για να επιτύχεις περισσότερη αρμονία και ισορροπία στην δουλειά και στην καθημερινότητά σου. Νέες ιδέες και δραστηριότητες που αποφασίζεις να ξεκινήσεις το διάστημα αυτό, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να προχωρήσεις σε μια συνεργασία ή για να συζητήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια που είχες στα σκαριά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και σε παρακινεί να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Θα δεις την κοινωνικότητά σου να ανεβαίνει, θα έχεις περισσότερες προτάσεις για εξόδους αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για να προωθήσεις τα προσόντα σου. Ίσως σου προταθεί να αναλάβεις ένα δημιουργικό εγχείρημα ή αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα χόμπι που βγάζει προς τα έξω την καλλιτεχνική σου πλευρά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πορεία του Ερμή στο ηλιακό σου ναδίρ φέρνει εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα υπάρξουν συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, είτε για θέματα ακίνητης περιουσίας είτε για ζητήματα που αφορούν τις μεταξύ σας σχέσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να λάβουν χώρα κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, μέσα από τις οποίες επηρεάζεται και η καθημερινότητα στο σπίτι σου. 

ΛΕΩΝ
Η είσοδος του Ερμή στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακό, αυξάνει τις επαφές σου, τις συναντήσεις, τις συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες. Επίσης, ανάμεσα στα πρόσωπο που γνωρίζεις ή συνδιαλέγεσαι, είναι πιθανό να υπάρξει και κάποιο που θα σου κάνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή για το οποίο θα νιώσεις μια πρωτόγνωρη έλξη. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να χρησιμοποιήσεις τον διάλογο, ώστε να επιλύσεις διαφορές και παρεξηγήσεις με άτομα από τον περίγυρό σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία του Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και σε παρακινεί να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εσόδων αλλά και να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που σχεδίαζες. Παράλληλα, ίσως να κάνεις συζητήσεις για κάποια επαγγελματική συμφωνία ή να χρειαστεί να δανείσεις χρήματα σε ένα κοντινό σου πρόσωπο. Από την άλλη, πιθανόν να μιλάς περισσότερο για θέματα εμπιστοσύνης, σιγουριάς και ασφάλειας με τον/την σύντροφό σου και να προσπαθείς να βρεις τρόπους για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και σε βοηθά να μιλήσεις ανοιχτά για αυτά που σκέφτεσαι, για τα ενδιαφέροντά σου, για αυτά που σε προβληματίζουν ή για τις ιδέες σου. Θα δεις τις μετακινήσεις σου να αυξάνονται, τις γνωριμίες σου να πολλαπλασιάζονται και τις επαγγελματικές ευκαιρίες να πληθαίνουν. Παράλληλα, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός με τους γύρω σου και ίσως θελήσεις να πεις και κάποια πράγματα που σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν μια σχέση ή συνεργασία σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον 12ο ηλιακό σου οίκο εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία θα θελήσεις να μείνεις λίγο μόνος με τις σκέψεις σου. Πιθανόν, να επεξεργάζεσαι κάποια πράγματα που αφορούν τη σχέση σου ή να χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς πως θα δράσεις, αναφορικά με μια επαγγελματική πρόταση που έχεις δεχθεί. Παράλληλα, ίσως να δέχεσαι συγκεχυμένες πληροφορίες για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και να νιώθεις την ανάγκη να λάβεις συμβουλές από κοντινά σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αφιερώσεις αυτή την περίοδο σε σκέψη αλλά όχι σε δράση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πορεία του Ερμή στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε κάνει πιο κοινωνικό και ευχάριστο μέσα στις παρέες σου, σε παρακινεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να κάνεις νέους φίλους. Θα δεις τον εαυτό σου να δικτυώνεται, να συμμετέχει σε ομάδες, συλλόγους ή οργανώσεις και να συναναστρέφεται με ομοϊδεάτες. Επίσης, ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, προκειμένου να επαναφέρεις τις ισορροπίες μεταξύ σας. Παράλληλα, είναι ένα ιδανικό διάστημα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, να σκεφτείς νέες ιδέες και στόχους που προάγουν την εξέλιξή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ηλιακό σου μεσουράνημα και σε ωθεί να σκεφτείς νέες ιδέες που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο συζητάς με ανώτερους και συνεργάτες σου για νέα εγχειρήματα και τρόπους για να προβάλεις τα ταλέντα σου αλλά και έρθεις πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Γενικά, η καριέρα και ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός θα σε απασχολήσουν έντονα και ίσως ξεκινήσεις και μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής εισέρχεται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και σου χαρίζει θετική σκέψη και νέο όραμα. Θα δεις τον εαυτό σου να διψά για γνώση και θα θελήσεις να επεκταθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μέσα από ταξίδια, νέα επαγγελματικά σχέδια, μεταπτυχιακά, καινούριες γνωριμίες και εμπειρίες. Πρόκειται για μια αισιόδοξη περίοδο, κατά την οποία νιώθεις την ανάγκη να στοχεύσεις ψηλότερα και να δημιουργήσεις νέες ευκαιρίες. Ευνοούνται τόσο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σου. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η πορεία του Ερμή στον 8ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τις οικονομικές σου δοσοληψίες. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ ό,τι αφορά χρέη, δάνεια, κληρονομιές και επενδύσεις, έρχεται σε πρώτο πλάνο. Ακόμη, είναι πιθανό να υπογράψεις μια νέα συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία. Παράλληλα, ίσως θελήσεις να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν στη συμβίωσή σας.

https://www.zwdia24.gr/