ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου συνδυαστικά με την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα θολώνουν τα νερά. Τα προσεκτικά και σταθερά βήματα είναι απαραίτητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ένα καθημερινό ζήτημα που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία θα χρειαστεί την ενέργειά σας σήμερα. Είστε περισσότερο επιρρεπής σε λάθη λόγω παρορμητισμού οπότε καλό θα είναι να προχωρήσετε με προσοχή.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας δώσει νέες ιδέες σχετικά με θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα που σας χαροποιούν αρκεί να μην φύγετε εκτός ορίων ή παρασυρθείτε από ενέργειες και ανάγκες άλλων.

Για τους Διδύμους, κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας ψηλά και εστιάστε την ενέργειά σας σήμερα σε πράγματα τα οποία βοηθούν αυτή την διαδικασία. Μην αφήσετε τις καταστάσεις γύρω σας να σας επηρεάζουν περισσότερο από όσο – αντικειμενικά – πρέπει.

Για τους Καρκίνους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς αν αφήσετε την διαίσθησή σας να οδηγεί τα βήματά σας. Είτε έρχονται δημιουργικές εμπνεύσεις είτε άνθρωποι κοντά σας σας φέρνουν νέες ιδέες ακολουθήστε αυτό που λέει η δική σας καρδιά.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι η κατάλληλη για δράσεις εξωτερικού περιεχομένου. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν αξία για εσάς και όπου νιώσετε πως οι άμυνες κινητοποιούνται καλύτερα να το αφήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας αρκεί να κινηθείτε περισσότερο με αυτονομία. Η ευελιξία θα είναι αρωγός τη στιγμή που θα καταλάβετε πως καλό θα είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και ταλέντα.

Για τους Ζυγούς, ένα επαγγελματικό ή γενικότερα εργασιακό θέμα μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας απομακρύνουν από τον αντικειμενικό σας στόχο.

Για τους Σκορπιούς, φίλοι και ομάδες ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα δίνοντας την βοήθειά τους σε πρακτικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να επικοινωνήσετε με άτομα τα οποία έχετε κοινό στόχο ή όραμα.

Για τους Τοξότες, σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν συναισθηματική σύνδεση και εμπλοκή αν δεν είστε έτοιμη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Προστατευτείτε από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορεί να ακούσετε διάφορες σκέψεις και ιδέες από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είστε σε καλή φάση ώστε να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτές τις πληροφορίες κρατώντας εκείνες που είναι πραγματικά χρήσιμες.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας γιατί ο κίνδυνος να κάνετε λάθη παραμονεύει. Σταθείτε στην αντικειμενική εικόνα μιας κατάστασης αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σας ενοχλήσει ή αγχώσει για κάποιον λόγο.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να τραφείτε συναισθηματικά και να νιώσετε ασφαλής οδηγεί τα βήματά σας αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός από πού ζητάτε την φροντίδα και θαλπωρή. Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα που έχετε και μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας.https://astroguide.gr/