ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ – ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. . .

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα και οι δυσαρμονικές σχέσεις με Κρόνο και Ουρανό εντείνει τις καταστάσεις και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Είναι μια στιγμή που χρειάζεται να ανοίξουμε την καρδιά μας και να εκφραστούμε μέσα από αυτή σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητες των άλλων όσο και τις δικές μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μην πιέσετε τον εαυτό σας ακόμη και αν θα πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο διεγείρει τη φαντασία σας παρά με κάτι που θέλει σταθερά/απόλυτα όρια και πλαίσιο.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αφήστε χώρο και διαθέστε χρόνο πριν φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Διδύμους, δώστε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τους ανθρώπους στο οικείο περιβάλλον σας. Θα πρέπει σήμερα να κινηθείτε με όλη την ευελιξία και χάρη που διαθέτετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην κολυμπήσετε σε βαθιά νερά. Μπορεί οι συνθήκες να σας σπρώχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση αλλά εσείς θα πρέπει να παραμείνετε εκεί που νιώθετε σίγουρη/ος και ασφαλής.

Για τους Λέοντες, είτε έρχονται προκλήσεις από το εξωτερικό περιβάλλον είτε εσείς νιώσετε μια εσωτερική αναταραχή θα πρέπει να σεβαστείτε και να εστιάσετε στις ανάγκες σας. Αφήστε τους άλλους αν θελήσουν, να ακολουθήσουν.

Για τους Παρθένους, δεν είναι καλή ημέρα για ρίσκο και ηρωισμούς. Ειδικά για εσάς που αυτή την περίοδο νιώθετε πως μπορείτε να κινήσετε ακόμη και βουνά καλό θα είναι να κάνετε καλό σχεδιασμό και να προετοιμαστείτε κατάλληλα ανάλογα τις συνθήκες.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα ή να συναντήσετε φίλους και ομοϊδεάτες. Νέες ιδέες έρχονται και μπορεί να είναι και κάποιες ιδιαίτερα καλές, ωστόσο θα πρέπει να μπορείτε να τις αξιολογήσετε σωστά.

Για τους Σκορπιούς, δύσκολη στιγμή για δράσεις οι οποίες μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο αν δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αναδιοργανωθείτε με όποιον τρόπο μπορείτε και δημιουργείστε το κατάλληλο σταθερό έδαφος για αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Για τους Τοξότες, σχέδια και προγράμματα μπορεί να ανατραπούν σήμερα ή να χρειαστεί να γίνουν κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Παραμείνετε ανοιχτή/ός και μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και γενικότερα με αξίες συναισθηματικές ή υλικές. Όλα αλλάζουν αυτή τη στιγμή και εσείς θα πρέπει να είστε μέρος αυτής της αλλαγής για να υπάρξει συνέχεια και επέκταση.

Για τους Υδροχόους, άλυτα θέματα ενδέχεται σήμερα να έρθουν με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια και να πάρουν μέρος της ενέργειάς σας. Φροντίστε να μην την σπαταλήσετε και να μην σπαταληθείτε εσείς η ίδια/ο ίδιος.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να σεβαστείτε τους δικούς σας ρυθμούς. Μην αφήσετε τις καταστάσεις ή άλλους ανθρώπους να σας πιέσουν γιατί θα σας κουράσει και σε ψυχικό και σε σωματικό επίπεδο.

https://astroguide.gr/