facebook_page_plugin

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9/9/2021

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

 ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Για τις επόμενες 2 ημέρες οι ποιότητες του ζωδίου του Ζυγού θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένες παρόλο που η Αφροδίτη ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο ζώδιο. Ο λόγος είναι επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο βοηθώντας μας να έρθουμε σε επαφή με ότι μπορεί να μας γεμίσει αρμονία και ηρεμία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα σας απασχολήσουν σήμερα ζητώντας να βάλετε μια τάξη στα πράγματα. Η ανάγκη να νιώσετε σε αρμονία με τον άνθρωπο απέναντι σας ή το περιβάλλον που βρίσκεστε θα μονοπωλήσει στη σκέψη σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε την δική σας πινελιά στα πράγματα και τις καταστάσεις που βρίσκονται γύρω από εσάς. Ασχοληθείτε με ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και κυρίως ότι μπορεί να προσθέσει ομορφιά σε εσάς, στην σχέση σας ή στο χώρο σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για εσάς γιαυτό δώστε την ενέργειά σας σε ότι έχει δυνατότητα βελτίωσης και ότι μπορεί να σας δώσει πραγματικά χαρά. Ένα δημιουργικό εγχείρημα που σας ενδιαφέρει θα μπορούσε σήμερα να προχωρήσει.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού σήμερα μπορούν να προχωρήσουν και να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Δώστε την ενέργειά σας σε αυτόν τον τομέα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα ευνοείται για εσάς αν θελήσετε να μεταφέρετε τα μηνύματά σας ή τις σκέψεις σας. Μοιραστείτε τις ιδέες σας με το άμεσο περιβάλλον σας και επεκτείνετε κάτι που σας ενδιαφέρει ακόμη και σε νοητικό επίπεδο στην παρούσα φάση.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος με τον Άρη καθώς και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σας, σας γεμίζει ενέργεια και θέληση να καταφέρετε πράγματα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Ιδιαίτερα σήμερα μπορείτε να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι το οποίο σας κάνει να νιώθετε ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο, ακόμη και σε υλικό.

Για τους Ζυγούς, για λίγο ακόμη η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας φορτίζει με θετική ενέργεια και χάρη για να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε κυρίως με θέματα που σχετίζονται με την εικόνα, την προβολή και την αρμονική σύνδεση με τους γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, σε σκέψεις σας βάζει η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού περισσότερο από άλλες ημέρες σχετικά με τις συνδέσεις σας και τα όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Σήμερα μπορείτε να βρείτε τους πιο κατάλληλους τρόπους και να πορευτείτε με επιτυχία.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και να συζητήσετε τις ιδέες σας. Φίλοι και άνθρωποι που μπορούν να σας κατανοήσουν, ακόμη και να σας βοηθήσουν, είναι κοντά και λειτουργούν υποστηρικτικά.

Για τους Αιγόκερους, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να είναι ευκολότερο να το διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να λειτουργήσετε παρεμβατικά. Με χάρη και διπλωματική στάση κερδίζετε τις εντυπώσεις σήμερα.

Για τους Υδροχόους, ο νους σας ταξιδεύει σήμερα αν όχι και εσείς η ίδια/ο ίδιος. Καλή ημέρα για δράσεις που έχουν επεκτατικό χαρακτήρα, διπλωματικό στάση κρατώντας τον ενθουσιασμό σας ψηλά.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να βουτήξετε σε βαθύτερα νερά αν νιώθετε την ανάγκη να το κάνετε. Είναι μια καλή ημέρα που μπορείτε να έχετε μια καλή επικοινωνία είτε με τους ανθρώπους γύρω σας είτε με εσάς την ίδια/τον ίδιο. Ακούστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

//astroguide.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.