ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ. . .

Η Αφροδίτη αποχωρίζεται αύριο το ζώδιο του Ζυγού αφήνοντας πίσω τις λεπτές αποχρώσεις και τους διπλωματικούς ελιγμούς. Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό μας δίνει μια γεύση για το τί θα ακολουθήσει και κυρίως μας δείχνει με ποίον τρόπο θα πρέπει να εκτιμούμε τα πράγματα και τις καταστάσεις αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο συνδυασμός της Αφροδίτης στην τελευταία μοίρα του Ζυγού και της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σας βοηθά σήμερα να κατανοήσετε σε βάθος ζητήματα που σχετίζονται με την σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλετε να έχετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Η συνεργασία φαίνεται να είναι το κλειδί για αυτή την επίτευξη και εσείς γνωρίζετε με ποίον τρόπο θα την κάνετε παραγωγική.

Για τους Ταύρους, αλλαγές έρχονται σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για εσάς το επόμενο διάστημα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Σήμερα με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο παίρνετε μια γεύση για το πώς πρέπει να κινηθείτε τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο και μέσω της ενεργής διαίσθησή σας.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να βάλετε σταθερές βάσεις για ένα εγχείρημα που σχετίζεται άμεσα με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία θα είναι το κύριο μέλημά σας το επόμενο διάστημα. Σήμερα ειδικά εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και τις ιδέες που έρχονται από το ασυνείδητό σας ώστε να φτιάξετε ένα αρχικό πλάνο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα σας σπρώχνει προς δημιουργικές κατευθύνσεις. Μια δημιουργική πλανητική δυναμική για εσάς, δίνοντας τα απαραίτητα φόντα και ιδέες με τις οποίες θα μπορέσετε να φέρετε χαρά και ικανοποίηση στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής ενεργοποιεί η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα δίνοντας μια ιδέα για το τί θα ακολουθήσει μπαίνοντας από αύριο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο. Δώστε χώρο σε ότι αναβλύζει από την καρδιά σας, ειδικά στις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα ζητάτε αληθινή επικοινωνία και επαφή με τους ανθρώπους δίπλα σας. Αυτό σημαίνει πως οι πλανητικές ενέργειες σας σπρώχνουν προς εκείνη την κατεύθυνση κατά την οποία εσείς θα συνεχίσετε να αισθάνεστε ασφαλής και σίγουρη/ος για την επιλογή που έχετε κάνει, όσα εμπόδια και αν συναντήσετε.

Για τους Ζυγούς, μπορεί η Αφροδίτη να αποχωρίζεται το ζώδιο σας αλλά δεν παίρνει μαζί ίχνος από την λάμψη και την φινέτσα σας. Το προηγούμενο διάστημα έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές και συνθήκες ώστε να μπορείτε να ταξινομείτε τα πράγματα σωστά, κάνοντας πάντα την καλύτερη επιλογή. Σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιού σας δίνεται μια γεύση με κάποιον τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, από αύριο τα σπουδαία με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σας αλλά και σήμερα ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με την εικόνα και την προβολή σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και προχωρήστε με γνώμονα τις επιθυμίες και τα βαθύτερα όνειρά σας.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις ακόμη και αδυναμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από αύριο και μετά θα μπορέσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας με αντικειμενικότητά και να προβείτε σε δράσεις οι οποίες σκοπό θα έχουν να αισθανθείτε πιο ήρεμη/ος και σίγουρη/ος για τις επιλογές σας.

Για τους Αιγόκερους, ένα κοινωνικό άνοιγμα ετοιμάζεται να γίνει αυτή τη στιγμή ακόμη και αν δεν είναι απόλυτα ευδιάκριτο. Καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις σήμερα αρκεί να τις προγραμματίσετε από αύριο και μετά ώστε να σας φέρουν το μάξιμουμ της δυναμικής τους. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Για τους Υδροχόους, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θέματα που σχετίζονται γενικότερα με την εικόνα σας. Καλό θα είναι να περιμένετε έως αύριο αν θέλετε να κάνετε μια πολύ συγκεκριμένη δράση ειδικά αν πρόκειται για συνεργασία.

Για τους Ιχθύες, απελευθερώνεστε σιγά σιγά από κάτι το οποίο πέφτει βαρύ στους ώμους σας ή οι δυσκολίες σας είχαν απογοητεύσει. Δώστε λίγο χρόνο ακόμη σε ότι είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή και σας ενδιαφέρει. Είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα.https://astroguide.gr/