Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ο δρόμος προς την επιτυχία ..
.

Αυτό που κάνει τους πετυχημένους και τους ισχυρούς να ξεχωρίζουν, είναι η ικανότητα τους να προσαρμόζονται γρήγορα στις νέες συνθήκες και μέσα από τις απαιτητικές καταστάσεις να βγαίνουν πιο δυνατοί.

Τον πιο καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτή την διαδικασία παίζει ο Πλούτωνας, και ιδιαίτερα οι όψεις που σχηματίζει τους προσωπικούς πλανήτες.

Στις 17/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Πλούτωνα αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ικανότητα μας να βγούμε πιο ισχυροί μέσα από τις δυσκολίες .

Επίσης, οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για τις προσωπικές μας υποθέσεις όσο και για θέματα που αφορούν την καριέρα μας θα είναι οριστικές και αμετάκλητες, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας και ποιους ανθρώπους πρέπει να προσέχουμε στο περιβάλλον μας.

Από την άλλη πλευρά, με την βοήθεια αυτής της όψης θα έρθουμε πολύ κοντά σε ισχυρά πρόσωπα με τα οποία θα γίνουν αρωγοί των προσπαθειών μας, ενώ θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα ρίχνοντας παράλληλα τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.
Φυσικά θα υπάρξουν και αυτοί που θα ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς θα είναι οι Παρθένοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι οποίοι θα νιώσουν πως κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια στα σχέδια τους. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει στην δουλειά τους όπου θα δείξουν τις ικανότητες τους και την αξία τους. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στις ερωτικές τους σχέσεις.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και την καριέρα τους, και να έρθουν πολύ κοντά με πρόσωπα που θα τους αλλάξουν την ζωή.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα φέρει ευχάριστα νέα στα οικονομικά σας, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας. Ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε ότι απελευθερώνεστε από παλιές πεποιθήσεις.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα είναι πολύ ευχάριστα τα νέα για την καριέρα σας, καθώς θα βρεθείτε την σωστή στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκαταστήσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και θα κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

https://www.oroskopos.tv/