Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.

21 Σεπτεμβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Ιχθείς θα έχει μεγάλη επίδραση σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία, κατανόηση και αποδοχή, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο πώς μπορούν να αλλάξουν οι συνθήκες που δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη και ευάλωτη πλευρά, θα υπάρξει εσωστρέφεια, οι σκέψεις θα έχουν έκταση και βάθος. Προσοχή στα υποσυνείδητα και ψυχολογικά συμπλέγματα όσοι νιώθουν καταπιεσμένοι ή αισθάνονται πως δεν εισπράττουν αυτό που τους αξίζει θα πρέπει να εστιάσουν στη θετική πλευρά των καταστάσεων αποφεύγοντας τις υπερβολές και την άρνηση.

Θα υπάρξει ανάγκη για χαλάρωση, διασκέδαση, ψυχαγωγία, οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές παρέες θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις διαθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, ευαισθητοποίηση, συναισθηματική κατανόηση, οι εκδηλωτικοί χαρακτήρες θα βρουν την συμπαράσταση που αναζητούν.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Πανσέληνος στους Ιχθείς;
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σας καλεί να αφήσετε πίσω σας παλιές αρνητικές ιστορίες και να εστιάσετε στη μελλοντική σας εξέλιξη. Οργανώστε τις σκέψεις σας, αποφύγετε την άρνηση και την απογοήτευση, επιστρατεύστε τη δυναμικότητα σας θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε και όσο πιο συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας τόσο πιο άμεσο θα είναι το αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητα συμπλέγματα, αναλύστε τις καταστάσεις, παραδειγματιστείτε από παρελθοντικές επιλογές, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από τη δυσαρέσκεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Διατηρήστε αισιόδοξη τη διάθεσή σας, κοινωνικοποιηθείτε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μείνετε σταθεροί στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε. Εκδηλωθείτε, μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς και για τα αισθήματά σας θα βρείτε την κατανόηση και την αποδοχή που αναζητάτε, θα υπάρξουν άτομα που θα σας συμπαρασταθούν όχι μόνο θεωρητικά αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Στις συζητήσεις σας θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις, σωστά θα ψυχολογήσετε ανθρώπους και χαρακτήρες. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος σχηματίζεται στους Ιχθείς έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με δημόσιες σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε γνωριμίες που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αναλύστε τις συμπεριφορές, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν ή να σας παρασύρουν, αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τον επιφανειακό τρόπο σκέψης. Στις συζητήσεις σας φανείτε αναλυτικοί προσπαθήστε να επεξεργαστείτε σε βάθος όλες τις πληροφορίες που θα λάβετε, μιλήστε με σαφήνεια. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες ή εμπόδια εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση αποφεύγοντας τις αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σας καλεί να μείνετε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις στις βλέψεις και στα όνειρά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, οργανώστε τις ενέργειές σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στις αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να στυλώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να κινηθείτε δυναμικά. Δώστε μεγάλη σημασία στις συμπεριφορές και στους χαρακτήρες, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας βάλουν στα δικά τους καλούπια, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με χειριστικούς ανθρώπους. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σας ανησυχεί συζητήστε ανοιχτά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε θα βρείτε την κατανόηση και τη συμπαράσταση που χρειάζεστε.

ΛΕΩΝ
Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ανάγκη σας θα είναι να βρείτε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, ενδεχομένως να αλλάξετε αποφάσεις ή βλέψεις. Στην περίπτωση που η σχέση που διατηρείτε δεν σας ικανοποιεί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να δώσετε ένα οριστικό τέλος, ωστόσο οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, αν υπάρχουν προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Δώστε έμφαση στην διαχείριση των χρημάτων σας, αποφύγετε τις περιττές αγορές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκά συμβάντα θα σας φέρει η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να συναναστραφείτε με άτομα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Σε θέματα εργασιακής φύσης και γενικότερα σε θέματα εξέλιξης φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας, δεν αποκλείεται να καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα συγκεκριμένο σας όνειρο. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για επανασύνδεση, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, θα μπορέσετε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Οι ελεύθεροι κοινωνικοποιηθείτε, εκδηλωθείτε, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, κινηθείτε αυθόρμητα.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στους Ιχθείς θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τη δοτική ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται, από την άλλη πλευρά και εσείς θα βρείτε τη συμπαράσταση που αναζητάτε. Στις συζητήσεις σας φανείτε εκδηλωτικοί, μιλήστε ανοιχτά για τις ανασφάλειες και για τις φοβίες σας. Θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι επαφές, στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, θα μπορέσετε να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία, διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός, δεν αποκλείεται η στάση σας να γίνει κάπως πιο ρομαντική, κάντε το βήμα να εκδηλωθείτε θα σας ικανοποιήσει η ανταπόκριση που θα λάβετε. Στον αισθηματικό τομέα αν διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε να ξεκαθαρίσετε και να βιώσετε μία ήρεμη αρμονική συνύπαρξη. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργια γνωριμία. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, αν υπάρχουν υποσυνείδητα συμπλέγματα σκεφτείτε σε βάθος, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε να συνειδητοποιήσετε και να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό ή απογοήτευση.

hmerisies-problepseis-desktop-matsakos

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις, ανάγκη σας θα είναι να μπορέσετε να βιώσετε μία αρμονική και ήρεμη καθημερινότητα χωρίς εντάσεις και χωρίς ανοιχτές αρνητικές υποθέσεις. Θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, τα συμβάντα θα είναι θετικά θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά να ξεκαθαρίσετε και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας δυσανασχετεί. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων μη δώσετε έκταση σε ανασφάλειες και φοβίες. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος σας καλεί να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και τις βλέψεις σας, το άγχος δεν θα είναι σωστός οδηγός, προσοχή στην εσωτερική σύγχυση. Αν υπάρχουν προβλήματα ή καταστάσεις που σας αγχώνουν και αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσετε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν οδηγηθείτε σε βιαστικές αποφάσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, τα γρήγορα συμπεράσματα και οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο σας, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που θα υπάρξουν, αναλύστε πολύ καλά τις συμπεριφορές και τα ενδεχόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας, αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή προβλήματα θα σας δοθεί η δυνατότητα να βρείτε λύσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα. Προσοχή στις διαπραγματεύσεις στις συμφωνίες και γενικότερα στις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα, μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα και παραγκωνίσετε τη λογική. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και συμπλέγματα, προσοχή να μην δώσετε έκταση στις ανησυχίες και καταφύγετε στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, πλαισιώστε τις βλέψεις σας σε εφικτά επίπεδα.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευαισθησία, συμπόνια, ρομαντισμός αλλά και εγωκεντρισμός. Ανάγκη σας θα είναι να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας θα θελήσετε να αποδείξετε τι αξίζετε και τι σας αναλογεί. Προσοχή στις υπερβολές και στις επιπολαιότητες, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι μεθοδικός και αντικειμενικός. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, εξισορροπήστε τη λογική με το συναίσθημα, μη παρασυρθείτε από την εσωτερική σας ένταση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει.https://www.zwdia.gr/