ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού μετά την Πανσέληνο και η ανάγκη να κάνουμε τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο διογκώνεται. Οι δυσκολίες είναι υπαρκτές και θα πρέπει να κάνουμε τα βήματά μας με ιδιαίτερη προσοχή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας γεμίζουν σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες έχουν προσωπικό χαρακτήρα χωρίς απαραίτητα να περιμένετε την βοήθεια άλλων ανθρώπων.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο προσωπικό. Καλή κίνηση από μέρους σας η οποία θα πρέπει να γίνει σεβαστή από το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε προς κοινωνικά θέματα. Φίλοι και συνεργάτες μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά δίνοντας νέες ιδέες για πράγματα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

Για τους Καρκίνους, αφεθείτε σήμερα σε κάτι δυναμικό το οποίο σχετίζεται είτε με την εργασία σας είτε με την προσωπική σας ζωή. Η κατάλληλη ενέργεια υπάρχει, αυτό που χρειάζεται είναι η θέληση από εσάς.

Για τους Λέοντες, μια νέα ιδέα που έρχεται αυτή τη στιγμή μπορεί να λειτουργήσει επεκτατικά αν της δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κάντε δράσεις και μπείτε στην διαδικασία να την εξετάσετε πιο διεξοδικά.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος για λίγο ακόμη στο ζώδιο σας φωτίζει τις προσωπικές σας ανάγκες και σας βοηθά να βάλετε προτεραιότητες. Καλό θα είναι να μην αφήσετε τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες να σας αποθαρρύνουν ούτε για μια στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Κριού έρχεται απέναντι σας ενεργοποιώντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Οποιαδήποτε δραστηριότητα θελήσετε να κάνετε σήμερα, είτε σε συνεργασία είτε μόνη/ος θα χρειαστεί να πάρετε τα ηνία.

Για τους Σκορπιούς, μια συνεργασία είναι στα σκαριά είτε το έχετε αντιληφθεί συνειδητά είτε όχι. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία με κάποιον τρόπο να δείτε τους τομείς στους οποίους θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για το κοινό όφελος.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ύπαρξη εμποδίων σε πράγματα τα οποία θέλετε να κάνετε. Καλό θα είναι να βάλετε προτεραιότητες, να κρατήσετε σταθερή πορεία και απλά να αλλάξετε ταχύτητα ανάλογα τις δυσκολίες.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με ηρεμία. Μην αφεθείτε στην ροή να σας παρασύρει. Βάλτε τα όρια και το πλαίσιο που επιθυμείτε εσείς για να νιώθετε ασφαλής.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία είναι καλή αλλά θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι. Ο μεγάλος ενθουσιασμός ή τα πολλά λόγια δεν θα οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς σήμερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με ότι έχετε προγραμματίσει αλλά έχοντας πάντα τον έλεγχο. Οικονομικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφευχθούν ή να προσέξετε τις σπατάλες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.https://astroguide.gr/