ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού οι συναισθηματικές ανάγκες δεν είναι τίποτα μπροστά στην ανάγκη να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων μας. Η λογική, η επίτευξη μιας δίκαιης και αντικειμενικής κατάστασης, η ευγένεια, η διακριτικότητα είναι κάποια από τα εργαλεία του συγκεκριμένου ζωδίου ώστε να φέρουμε ισορροπία και να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο αξιοπρεπείς από ότι είμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού απέναντι από το ζώδιο σας φωτίζονται οι τομείς όπου οι σχέσεις, οι συνδέσεις και οι συνεργασίες υπερτερούν. Μέσα από την λογική και πάνω από κάθε εγωκεντρικότατα μπορείτε να αυξήσετε λίγο περισσότερο την ομορφιά και την αρμονία στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού φωτίζει την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία δίνοντας την ευκαιρία να προσανατολιστείτε προς οδούς οι οποίες θα σας φέρουν την επιτυχία που δικαιούστε. Με ευγένεια και διακριτικότητα μπορείτε να ομορφύνετε το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Διδύμους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού μπαίνετε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα και ιδανικά τα οποία μέσα από την δημιουργικότητα θα νιώσετε χαρά. Μια ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με τα παιδιά και να πάρετε ικανοποίηση γενικότερα από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Καρκίνους, μέσω της αγάπης, της ομορφιάς και της αρμονίας μπορείτε να νιώσετε γαλήνια με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε από μια διαφορετική πλευρά ζητήματα και προσωπικές επιθυμίες που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα αντανακλά την ενέργειά του σε εσάς με έναν ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο μαζί με μια απίστευτα ιδεαλιστική λαχτάρα να φτιάξετε το άμεσο σας περιβάλλον όπως το επιθυμείτε. Η επικοινωνία θα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθειά σας οπότε καλό θα είναι να την εμπεριέχετε στα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, οι αξίες είτε αφορά ένα συναισθηματικό είτε ένα υλικό ζήτημα θα σας απασχολήσει έντονα με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού. Η επιθυμία σας για την επίτευξη μιας δίκαιης και αντικειμενικής κρίσης με σκοπό την ισορροπία και την βαθιά αλλαγή θα είναι ο απώτερος σκοπός σας.

Για τους Ζυγούς, μπορεί ποτέ για εσάς να μην είναι όλα τέλεια αλλά ο Ήλιος στο ζώδιο σας θα προσθέσει δύναμη, σθένος και το απαραίτητο κουράγιο να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά η διπλωματική σας ικανότητα θα είναι αρωγός στα σχέδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού αγγίζει ευαίσθητες χορδές σας αλλά με έναν περισσότερο αέρινο τρόπο. Οι σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας με σκοπό να μπορέσετε να βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες προς εξερεύνηση, επέκταση και προσωπικό ενήλικο όφελος, την νέα εποχή που ξεκινά με την Φθινοπωρινή Ισημερία.

Για τους Τοξότες, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού η κοινωνικότητά σας ανοίγει και είστε έτοιμη/ος να γνωρίσετε νέα άτομα ή/και να ενταχθείτε σε καινούργιες ομάδες. Είναι σημαντικό να έχετε πίστη σε ένα κοινό όραμα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού σας μαθαίνει πως τίποτα δεν είναι αποκλειστικά δικό σας αλλά το μοιραζόσαστε με τους ανθρώπους που συμπορεύεστε στη ζωή σας. Οι στόχοι σας προσανατολίζονται προς εργασιακά θέματα και είναι η καταλληλότερη στιγμή να προβείτε σε απαραίτητες λεπτές και έξυπνες αλλαγές στα αρχικά σας σχέδια.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε ένα όραμα που έχετε βάλει στόχο να κατακτήσετε. Με αισιοδοξία αλλά και αντικειμενικότητα θα είναι αρωγός προς την οδό που θα έρθουν επιτεύξεις για εσάς.

Για τους Ιχθύες, σε εσωτερικό κυρίως επίπεδο θα λειτουργήσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού με κέντρο εσάς. Εσωτερικές διεργασίες οι οποίες στοχεύουν στο να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητη/ος και ελεύθερη/ος θα βοηθήσει με την ενέργειά και δυναμική του.https://astroguide.gr/