ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. . .

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μετά το μεσημέρι σήμερα συνδυαστικά με την σχέση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες. Ο τρόπος που θα φέρουμε στη ζωή μας περισσότερη συναισθηματική ή υλική ασφάλεια την ίδια στιγμή που θα διατηρούμε την προσωπική μας ελευθερία θα μας απασχολήσουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε στην ζωή σας. Είναι μια περίοδος κατά την οποία είστε έτοιμη/ος και σε θέση να βάλετε τα πράγματα στη θέση που τους ανήκει είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά θέματα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας μαζί με τον Ουρανό, απέναντι από την Αφροδίτη, σας φέρνει πιο κοντά στον αληθινό σας εαυτό. Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με προσωπικές επιθυμίες χωρίς να νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσουν απαραίτητα άλλοι το πρόγραμμά σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν να οριοθετήσετε τις σκέψεις σας και να οργανωθείτε κατάλληλα προς έναν προσωπικό σας στόχο. Ακολουθήστε τις εμπνεύσεις σας.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Νέοι άνθρωποι, δεδομένα και ιδέες μπορούν να αλλάξουν παγιωμένες καταστάσεις.

Για τους Λέοντες, ένα προσωπικό θέμα σήμερα έρχεται στην επιφάνεια είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά σας. Καλό θα είναι να εξετάσετε τα δεδομένα με μεγαλύτερη ελευθερία, ευελιξία και διάθεση αλλαγής.

Για τους Παρθένους, συζητήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα σήμερα στο άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να είναι βοηθητικές στο παρόν ή στο άμεσο μέλλον. Ακούστε τί έχουν να σας πουν άλλοι άνθρωποι χωρίς να απορρίψετε προτάσεις πριν τις εξετάσετε σε βαθύτερο επίπεδο.

Για τους Ζυγούς, πλησιάζουν τα γενέθλιά σας και αυτό σημαίνει πως έρχεται η προσωπική σας πρωτοχρονιά με νέα δεδομένα και ευκαιρίες. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε και να αξιολογήσετε σωστά θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας και πιθανά παλαιωμένες πεποιθήσεις που χρειάζεται να αφήσετε στην άκρη.

Για τους Σκορπιούς, στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και απέναντι ο Ουρανός και η Σελήνη αυξάνουν την δυναμική και την ορμή σας. Σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορείτε να προχωρήσετε ή/και να ολοκληρώσετε μόνη/ος σας χωρίς απαραίτητα να χρειαστείτε την βοήθεια άλλων ανθρώπων.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα μπορούσαν ψυχικές φορτίσεις να επηρεάσουν το πρόγραμμά σας ή γενικότερα μια ασχολία που έχετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Καλό θα είναι να προχωράτε βήμα βήμα την φορά.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα εμπνεύσεις έρχονται από το κοινωνικό σας κύκλο. Καλό θα είναι να συμμετέχετε σε δραστηριότητες στις οποίες υπάρχουν άλλοι άνθρωποι ή ομάδες ατόμων. Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε με χαλαρούς ρυθμούς ειδικά αν είναι κινητοποιημένα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την εργασία σας. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, ιδέες και σκέψεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα φαίνεται να είναι σημαντική με κάποιον τρόπο. Μέσα από συζητήσεις και επαφές μπορούν να βρεθούν λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί ή θέλετε να ολοκληρώσετε. Αποφύγετε επαφές με συγγενείς.https://astroguide.gr/a