ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. . .

Η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου απέναντι από την Αφροδίτη, η δυσαρμονική τους σχέση με τον Κρόνο και η σχέση του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα στο επίκεντρο. Η θετική σχέση του Άρη με τον Κρόνο θα λειτουργήσει ευνοϊκά αν έχουμε την διάθεση να μετακινηθούμε από την θέση μας, να δούμε τα πράγματα σφαιρικά, με ευελιξία, χωρίς εγωκεντρικότητα και φανατισμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα περιοριστείτε στα απλά και γνώριμα. Ειδικά θέματα που σχετίζονται με την ύλη, τα χρήματα και τις αξίες γενικότερα καλό θα είναι να τα οργανώσετε για μια άλλη στιγμή.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα με κάποιον τρόπο. Καλό θα είναι να σταθείτε σε ότι έχει πραγματικά σημασία για εσάς χωρίς όμως να πιέσετε τις καταστάσεις.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις σήμερα είναι κινητοποιημένες και δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε εύκολα δημιουργικό τρόπο εκτόνωσης. Κινηθείτε με ευελιξία όπου είναι απαραίτητο.

Για τους Καρκίνους, ξαφνικές γνωριμίες ή αλληλοσυνδέσεις σε κοινωνικό επίπεδο έχει η σημερινή ημέρα. Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας ανάλογα τις συνθήκες και τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί τα πράγματα να μην κυλούν όπως τα έχετε υπολογίσει στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας τομέα. Καλό θα είναι να μην είστε απόλυτη/ος και να ελιχθείτε ανάλογα τις καταστάσεις.

Για τους Παρθένους, ο νους σας ταξιδεύει σήμερα και είναι αλήθεια πως μπορούν να έρθουν ενδιαφέρουσες εμπνεύσεις. Ωστόσο καλό θα είναι να μην τις μοιραστείτε, ακόμη, με άτομα του περιβάλλοντός σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται οι ψυχικές σας φορτίσεις να οδηγούν τα βήματά σας. Έχετε την δυναμική και το σθένος να κάνετε όμορφα πράγματα γιαυτό μην αφήσετε τον θυμό ή την απογοήτευση να πάρει τα ηνία στις δράσεις σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση σχέδια στα οποία η συνεργασία είναι απαραίτητη. Δώστε την δυναμική σας και σταθείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα χρειάζεται αλλαγή και σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας το δείχνουν με κάποιον τρόπο. Μην αντισταθείτε σε ότι καινούργιο μπορεί να σας φέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δράστε κατά βούληση ακόμη και αν είστε ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους ή ομάδες ατόμων. Κάθε είδους συνεργασία αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πηγή έμπνευσης αλλά και προκλήσεων.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής σήμερα μπορεί να φέρουν προκλήσεις ή και εκπλήξεις. Δώστε χώρο σε ότι κινητοποιείται και εξετάστε το με ηρεμία.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει πολλά πράγματα στην επιφάνεια τα οποία μπορεί να σας εκπλήξουν. Σκεφτείτε καλά όλα τα δεδομένα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.https://astroguide.gr/