ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ. . .

Το πλανητικό σκηνικό αρχίζει να χαλαρώνει σήμερα σταδιακά αλλά με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ταύρου η ανάγκη να κάνουμε δράσεις με σκοπό να νιώσουμε ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι ενεργή και έντονη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και οι πλανήτες απέναντι σας, σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις ή/και τους συνεργάτες σας. Ένα οικονομικό θέμα ή ζήτημα που σχετίζεται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας ζητά την ενέργειά σας.

Για τους Ταύρους, έντονες οι ημέρες για εσάς είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε κάτι που σχετίζεται με την εικόνα και προβολή σας. Πέρα από την ακλόνητη ακεραιότητά σας αυτό που σας ζητείται είναι να εστιάσετε στον τρόπο που θα νιώσετε πραγματικά χαρά.

Για τους Διδύμους, σήμερα αφήστε στην άκρη ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν πραγματικά να αναπτυχθούν με την βοήθειά και παρουσία σας. Είναι σημαντικό να νιώσετε κύριος του εαυτού σας και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματα σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με κάτι που αφορά το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μέσω της αλληλεγγύης μπορούν να στηρίξουν μια επιθυμία σας.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία με του κατάλληλους ανθρώπους σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα προσωπικό σας ζήτημα. Κρατήστε μια ευέλικτη στάση και θετική προς νέες ιδέες και ενδεχόμενα.

Για τους Παρθένους, αν δεν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι άμεσα θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται αυτή τη στιγμή και να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Ειδήσεις οι οποίες έρχονται από το περιβάλλον σας θα είναι βοηθητικές.

Για τους Ζυγούς, σήμερα εστιάστε σε ότι μπορεί να βοηθήσει την προβολή σας. Οι ικανότητές σας θα μπορούσαν με κάποιον τρόπο να προβληθούν και να επωφεληθείτε μέσα από αλλαγές που θα κάνετε -ή θα γίνουν από μόνες- τους στο άμεσο περιβάλλον σας.

Για τους Σκορπιούς, σχέσεις ή/και συνεργασίες είναι στο στόχαστρο αυτή τη στιγμή με μοναδικό στόχο να μπορέσετε να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος. Κινηθείτε με διπλωματία και κρατήστε τις ισορροπίες μόνο εκεί που υπάρχει όφελος και από τις δύο πλευρές.

Για τους Τοξότες, μια αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ενδέχεται να σας προβληματίζει ή να σας αγχώνει αλλά είναι για δικό σας όφελος. Προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση την οποία νιώθετε πως θα έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Για τους Αιγόκερους, παρόλο τις δυσκολίες και τα εμπόδια είναι γεγονός πως διανύετε μια περίοδο κατά την οποία γίνονται αλλαγές προς όφελός σας. Νέα εγχειρήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να σταθείτε περισσότερο στα πόδια σας και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν νιώθετε ασφάλεια όταν είστε μαζί τους. Είτε σε συναισθηματικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή τη στιγμή μπορείτε να κάνετε βήματα μόνο αν έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Ιχθύες, καλή η επικοινωνία σήμερα και οι δράσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας αν έχετε συγκεκριμένο στόχο και σκοπό. Διαφορετικά ενδέχεται να μπερδευτείτε από καταστάσεις και τα δεδομένα και να μην μπορέσετε να προχωρήσετε παραγωγικά.https://astroguide.gr/as