ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική από τη Γη ανάδρομή του πορεία σήμερα μέχρι 19 Οκτωβρίου. Στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις μας, τις συνεργασίες και γενικότερα την επικοινωνία και επαφή με τους “άλλους”. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες περίπου εκτός τις καθυστερήσεις πάσης φύσεως, χάσιμο αντικειμένων, αναβολή σχεδίων, θα υπάρξουν ημέρες που θα αναπολούμε στιγμές του παρελθόντος, θα αναρωτηθούμε αν κάτι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε, να αναπροσαρμόσουμε τον τρόπο σκέψης βάσει των τωρινών δεδομένων, αν η σκέψη μας ήταν ορθή τότε που δράσαμε – όπως δράσαμε -, αν μπορούμε ή αν θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια να επανορθώσουμε για κάτι που δεν έφερε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Θα υπάρξουν ημέρες που άνθρωποι από το παρελθόν “τυχαία” θα βρίσκονται στο δρόμο μας ή θα μάθουμε κάποιο νέο γιαυτούς, ραντεβού που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, φίλοι που δεν έχουμε προλάβει να δούμε, ανθρώπους που υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ μας. Όλα τα παραπάνω είναι στη σφαίρα του Ερμή όταν μπαίνει ανάδρομος. Να ξανα-δούμε, να ξανα-σκεφτούμε, να ξανα-πούμε, να ξανα-θέσουμε τα πράγματα με μια νέα σειρά. Μια καινούργια παράγραφο με καλύτερη σύνταξη και πιο κατανοητή μορφή, χωρίς αποσιωπητικά αυτή τη φορά αλλά με τελείες όπου είναι απαραίτητο. Αντιθέτως, αποσιωπητικά θα πρέπει να μπουν σε νέες σκέψεις που κάνουμε κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας, ένα νέο γεγονός που μπαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή μας ξαφνικά, απρόβλεπτα και απροσδόκητα…που δεν συνδέεται με το παρελθόν μας, κάτι τελείως καινούργιο. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να δημιουργηθεί ένας όλεθρος στο μυαλό μας και να μπερδευτούμε μέσα στις σκέψεις μας. Δεν είναι απαγορευτικό, απλά μπορεί να μην έχει την δομή και την σύσταση που νομίζουμε πως έχει. Μπορεί να είναι κάτι που αξίζει πραγματικά και εμείς να το απορρίψουμε ή το αντίθετο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί όταν μπει ο Ερμής πάλι σε τροχιά, οπότε θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Όσο αφορά τις συνεργασίες, το άγχος και η ένταση θα δυσκολέψουν τις διαπραγματεύσεις και την ανταλλαγή ιδεών, ενδέχεται να υπάρξει ασυμφωνία σε λεπτομέρειες και καλό είναι να μην υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε βιαστικές συμφωνίες το συγκεκριμένο διάστημα. Γενικότερα την περίοδο αυτή θα υπάρξει η διάθεση για κοινωνικοποίηση. Ας το εκμεταλλευτούμε γιατί δεν θα μας μείνει καθόλου μυαλό αν τα πάρουμε όλα στα σοβαρά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ανάδρομος λαμβάνει δράση απέναντι από το ζώδιό σας, στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και γενικότερα τις συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Μέχρι 19 Οκτωβρίου (και λίγο αργότερα πιθανά) θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τρόπους να αναγνωριστεί η προσφορά που δίνετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και να μπορέσετε να εκτιμήσετε τον εαυτό σας – με αποτέλεσμα να μπορούν να σας εκτιμήσουν και αυτοί που ενδιαφέρεστε.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας, την καθημερινή ρουτίνα και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Αλλαγές θα υπάρξουν, ενδέχεται και εμπόδια αλλά το όφελος θα είναι να μπορέσετε μέχρι 19 Οκτωβρίου περίπου να διοχετεύσετε την δημιουργική σας ενέργεια και να γίνεται ακόμη περισσότερο παραγωγικοί σε ότι κάνετε. Προσοχή λίγο περισσότερο στην υγεία σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ανάδρομος μέχρι 19 Οκτωβρίου κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας, τα δημιουργήματά σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πού και με ποίον τρόπο αναλώνεστε σε πράγματα τα οποία δεν σας οδηγούν εκεί που θέλετε και θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε όνειρα τα οποία πραγματικά έχετε στην καρδιά σας. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τα παιδιά.

Για τους Καρκίνους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σας επηρεάζει έντονα ειδικά σε πολύ προσωπικά σας θέματα, ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή/και την οικογένειά σας. Οι δυσκολίες ή οι εντάσεις δεν θα λείψουν μέχρι 19 Οκτωβρίου αλλά ταυτόχρονα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξετάσετε ξανά θέματα σε αυτούς τους τομείς με μια νέα ματιά μακρυά από μοτίβα που δεν έχουν πια κανένα λόγο ύπαρξης.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ανάδρομος κινητοποιεί μέχρι 19 Οκτωβρίου ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας, τους συγγενείς, τις συνδέσεις σας καθώς επίσης την εργασία σας ειδικά αν κινείστε στον τομέα του εμπορίου. Η επικοινωνία θα φέρει προκλήσεις γιαυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, τα ψιλά γράμματα και το κείμενο πίσω από τις λέξεις που ακούτε. Η ταπεινότητα και η καλοσύνη θα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία το συγκεκριμένο διάστημα.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, σας επηρεάζει κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και την υλική ασφάλεια που έχετε ή θα θέλατε να φέρετε στην ζωή σας. Μέχρι 19 Οκτωβρίου (πιθανά και λίγο αργότερα) μπορεί η αίσθηση αβεβαιότητας να είναι υπαρκτή αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να οργανωθείτε ξανά και να προετοιμάσετε το έδαφος για κάτι νέο το οποίο θα μπει στη ζωή σας μετά το πέρας αυτής της περιόδου. Μέχρι τότε σταθείτε πάνω από τα γεγονότα και προσέξτε ιδιαίτερα οικονομικά θέματα και σπατάλες.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς και μόνο για εσάς. Τώρα με την ανάδρομή του πορεία μέχρι 19 Οκτωβρίου θα σας δώσει τα κατάλληλα εφόδια να μπορέσετε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός. Σε αυτή την διαδικασία μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε κάτι από την ζωή σας. Να είστε σίγουρη/ος πως για να γίνει αυτό σημαίνει πως δεν σας είναι πια χρήσιμο, πιθανά όσο νομίζατε.

Για τους Σκορπιούς, το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τις οποίες είτε τις γνωρίζετε είτε βρίσκονται για κάποιον λόγο στο ασυνείδητο. Τώρα με την ανάδρομή του πορεία, μέχρι 19 Οκτωβρίου (πιθανά και λίγο αργότερα) μακρυά από παρορμήσεις και ενστικτώδης αντιδράσεις θα μπορέσετε να βάλετε τις σκέψεις σας σε παραγωγική σειρά και να οργανωθείτε σωστά ώστε να κάνετε αυτές τις επιθυμίες πραγματικότητα και να περάσετε σε μια επόμενη φάση στην ζωή σας.

Για τους Τοξότες, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι 19 Οκτωβρίου οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι ομάδες ανθρώπων και γενικότερα η σχέση σας με εκείνους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μπορεί να περάσουν από προκλήσεις, εντάσεις, διαφωνίες ή να ειπωθούν σχόλια τα οποία θα πρέπει να ταξινομήσετε ώστε να επανατοποθετηθείτε ξανά ανάλογα τα νέα δεδομένα. Όλα αλλάζουν γρήγορα και εσείς θα πρέπει να είστε μέρος αυτών των αλλαγών κρατώντας την αισιοδοξία σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος θα κινηθεί και θα σας επηρεάσει σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα και τους σκοπούς που έχετε βάλει στόχο στη ζωή σας. Μέχρι 19 Οκτωβρίου νέες ιδέες, στρατηγικές και οι κατάλληλοι ελιγμοί θα είναι απαραίτητοι μπροστά σε εμπόδια είτε μπαίνουν από εσάς την ίδια/τον ίδιο είτε από άλλους γύρω σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ανάδρομος θα σας επηρεάσει κυρίως σε θεωρητικά και φιλοσοφικά ζητήματα παρά σε πολύ πρακτικά. Θα σας βοηθήσει να οπλιστείτε με κουράγιο, θέληση και διπλωματία αλλά θα πρέπει πρώτα να αναθεωρήσετε ή να σκεφτείτε ξανά θέματα που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και να βρείτε τρόπο να αναγεννηθεί η πίστη σας σε ένα ιδανικό. Αποφύγετε τα ταξίδια ή την οργάνωσή τους την συγκεκριμένη περίοδο.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής ανάδρομος μέσα από εσωτερικές διεργασίες θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πληγές οι οποίες δημιουργήθηκαν κυρίως το τελευταίο 4μηνο. Μέχρι 19 Οκτωβρίου βαθύτερες επιθυμίες αλλά και η ανάγκη να αγαπηθείτε δυνατά και αληθινά θα είναι έντονα κινητοποιημένες ζητώντας από εσάς να κάνετε την δική σας προσωπική αναγέννηση. Σχέσεις με οικείους μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τις διαχειριστείτε.https://astroguide.gr/