ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. . .

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα μπορεί να μας φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματά και τις βαθύτερες προσωπικές μας ανάγκες αλλά με δεδομένο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θέλει αντοχή και υπομονή ώστε να μην υπάρξουν προκλήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα θέματα σχέσεων ή/και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σκεπτόμενη/ος το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε και τις ισορροπίες που θα είναι όφελός σας αν καταφέρετε να κρατήσετε.

Για τους Ταύρους, με κάποιον τρόπο το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα γίνεται σημαντικό. Είτε επειδή εσείς νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε πράγματα με τους οικείους σας είτε για άλλο λόγο αφιερώστε χρόνο και ενέργεια χωρίς όμως υπερβολές. Μην μοιραστείτε κάτι το οποίο θα θέλατε να κρατήσετε μόνο για εσάς.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι οικονομικά θέματα ή πράγματα που σχετίζονται με τις αξίες σας να τα προσέξετε σήμερα χωρίς όμως να αναλωθείτε. Κρατήστε τις αποστάσεις σας όπου νιώθετε πως άλλοι σας υποτιμούν.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο επηρεάζει προσωπικούς τομείς σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας ανεξάρτητα αν οι άλλοι είναι υποστηρικτικοί στις επιλογές σας.

Για τους Λέοντες, νοητικές διεργασίες λαμβάνουν χώρα σήμερα και θα πρέπει να έχετε ξεκάθαρη εικόνα πριν προβείτε σε εξωτερικεύσεις και δράσεις. Για πολύ σημαντικά πράγματα καλό θα είναι να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη να περάσουν.

Για τους Παρθένους, σήμερα μην περιμένετε βοήθεια από το κοινωνικό σας περιβάλλον για να προχωρήσετε κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Κάντε την δική σας προσπάθεια ανεξάρτητα αν άλλοι λειτουργήσουν τελικά υποστηρικτικά ή όχι.

Για τους Ζυγούς, είναι σίγουρο πως ήδη βλέπετε τις αλλαγές που καλείστε να κάνετε με τον Ερμή ανάδρομο αλλά δεν είναι όλες οι ημέρες για όλα τα πράγματα. Σήμερα εστιάστε την προσοχή και δώστε την ενέργειά σας σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την καριέρα σας ώστε να είστε σε συγχρονισμό με τις ενέργειες.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ανάδρομος ανακαλεί μνήμες και σκέψεις από το παρελθόν και ιδιαίτερα σήμερα σας ταξιδεύει αρκετά μακρυά. Κρατήστε ότι καλύτερο έχετε αποκομίσει από παρελθοντικές δράσεις και καταστάσεις και χρησιμοποιήστε στο σήμερα τα πολύτιμα βιώματά σας.

Για τους Τοξότες, φίλοι, συνεργάτες, ομοϊδεάτες και άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο φαίνεται σήμερα πως μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες ή τις δράσεις τους. Φιλτράρετε ότι ακούτε και βλέπετε και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να κινηθείτε μόνη/ος για να μπορέσετε να δράσετε κατά βούληση. Ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντί σας θα δυσκολέψει συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις αν δεν είστε σε θέση να βάλετε αρκετό νερό στο κρασί σας.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά θέματα κινητοποιούνται σήμερα και ζητούν την ενέργεια σας αλλά κυρίως την αγάπη και την φροντίδα σας. Αξιολογείστε σωστά πού και με ποίον τρόπο μπορείτε να δοθείτε χωρίς τον κίνδυνο να χαθείτε.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κάτι δημιουργικό το οποίο μπορεί να επεκταθεί και να σας δώσει χαρά είναι έντονη σήμερα. Αφήστε την διαίσθησή σας να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθειά σας.

https://astroguide.gr/