ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ!

Το ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται με τις συνδέσεις κάθε είδους. Η παρουσία του Ερμή ανάδρομου και του Άρη στο ίδιο ζώδιο επηρεάζουν ενεργά την επιρροή της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης με κέντρο τις σχέσεις μας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο για τις επόμενες 28 ημέρες. Κορύφωση των γεγονότων θα έρθουν με την Πανσέληνο σε 14 ημέρες από σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού απέναντί σας, σας ενθαρρύνει να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις χτίζονται με αγάπη και αλληλοϋποστήριξη και αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε και να αναπτύξετε αυτόν τον τομέα στην ζωή σας ακόμη και μέσα από απαραίτητες αλλαγές και αναπροσαρμογές.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει τομείς που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, δραστηριότητα και εργασία. Σας βοηθά να βρείτε νέους τρόπους για να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση τόσο από την αποτελεσματικότητά σας όσο και μέσα από συνεργασίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Απλά θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε πολύ καλά τα δεδομένα και να προβείτε σε αλλαγές αν το κρίνετε απαραίτητο.

Για τους Διδύμους, να βρείτε μια πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού η οποία θα σας γαληνέψει την ψυχή και θα φέρει νέες δημιουργικές εμπειρίες σας βοηθά η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Για τις επόμενες 28 ημέρες μπαίνει προτεραιότητα οτιδήποτε σας κάνει να χαμογελάτε και γεμίζει ομορφιά την ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με την έννοια της εξοικείωσης είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε το σπίτι και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα με εκείνους που πραγματικά μπορούν να σας στηρίξουν ώστε να γίνετε περισσότερο παραγωγική/ός και να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Για τους Λέοντες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα την χρησιμότητα της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης. Η επικοινωνία είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να φέρετε μεγαλύτερη επιτυχία ακόμη και αν αρχικά μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές ή να επιβραδύνετε λίγο τον βηματισμό σας.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Σας βοηθά να εστιάσετε με πρακτικό τρόπο στα πράγματα και να εξοικονομήσετε χρόνο. Λόγω του Ερμή ανάδρομου ότι κάνετε θα πρέπει να γίνετε με προσοχή και προγραμματισμό. Μετά το πέρας του Ερμή ανάδρομου θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε και χρήματα μέσω συνεργασιών.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να θολώνει λίγο το τοπίο μπροστά σας καθώς και τους στόχους της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας για τις επόμενες 28 ημέρες ωστόσο θα υπάρξει βοήθεια στο να ανακαλύψετε νέους τρόπους οι οποίοι θα βελτιώσουν την εικόνα σας προς τα έξω. Θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες σε βάθος χρόνου θα σας φέρνουν όλο και πιο κοντά με την αλήθεια και καλύτερους τρόπους σύνδεσης με το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές που συμμετέχουν θα σας βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείτε , να ανακτήσετε τις δυνάμεις και την ενέργειά σας. Θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποίο προσωπικό σας κομμάτι χρειάζεται περαιτέρω συνειδητοποίηση χρησιμοποιώντας το με τον καλύτερο τρόπο προς την υλοποίηση μιας επιθυμίας σας η οποία μπαίνει σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών ή αλλαγών νέες γνωριμίες και νέοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βοηθήσουν στο έργο σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 28 ημέρες στοχεύει στην συνεργασία, και την οικοδόμηση των οραμάτων σας.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας βοηθά να κατανοήσετε βαθύτερα τα οφέλη της ομαδικής εργασία προς την τελειοποίηση των σχεδίων σας. Οι μικρές ή μεγάλες αλλαγές ακόμη και οι προκλήσεις είναι απαραίτητες για να ξεκαθαριστεί το τοπίο για την νέα κατάσταση που δημιουργείται αυτή τη στιγμή και την ανανέωση που θα επέλθει σε εσάς.

Για τους Υδροχόους, οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο αυτή τη στιγμή στην ζωή σας η Νέα Σελήνη με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να το βγάλετε από την ζωή σας. Η πίστη σε ένα ιδανικό αναπτερώνεται και η επιθυμία για ένα ταξίδι πραγματικό ή νοητικό εντείνεται για τις επόμενες 28 ημέρες.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας δείχνει πώς μπορείτε να ευεργετηθείτε από τις συνδέσεις σας σε πολλά επίπεδα τις επόμενες 28 ημέρες. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε σειρά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με σκοπό να βρείτε ξανά τις προσωπικές σας ισορροπίες και να αγαπήσετε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.https://astroguide.gr/